in

Красотата на женския футбол

Красотата във футбола не остана незабелязана и от експертите в областта на женския финес и стил. Лъвиците от Българския Национален Отбор по футбол за девойки привлякоха вниманието на две от водещите лайфстайл издания – списанията ОК! и Grazia. Младите момичета застанаха пред обектива на Цветан Игнатовски, а за техния грим се погрижи футболната съпруга Евгения Джаферович.


Майските броеве на двете списания излязоха броени дни преди началото на Европейското първенство на УЕФА за девойки до 17 години, на което страната ни е домакин за първа година. Въпреки натоварения си график, в навечерието на престижния форум, младите футболистки заснеха специална фотосесия и говориха за себе си, за женския футбол и дискриминацията на дамите в така наречените „мъжки спортове“.
Почитателите на спорта имат възможността за първи път да видят и другото лице на вратарките Виктория Димова и Виктория Иванова, на Александра Палагачева, Александра Янева, Яна Йорданов и Венка Драганова. Красотата на момичетата не трябва да ни заблуждава, те са категорични в едно – “Когато излезем на терена забравяме за абсолютно всичко – коса, маникюр…борим се като лъвици”.


За момичетата футболът „не е просто хоби, а амбиция и начин на живот“. Своите футболни умения лъвиците ще доказват срещу Португалия на 5 май от 14:00 часа, на 8 май от 11:30 часа срещу Испания и на 11 май от 11:30 часа. Трите двубоя на България от груповата фаза са на стадион „Дружба“ в гр. Добрич и за всеки от тях нашите момичета разчитат на подкрепата не само на футболните фенове. Ако сте далеч от северното ни Черноморие, можете да наблюдавате първия им двубой пряко по Българската Национална Телевизия, която е официален медиен партньор на Европейското първенство.

Кефи ли те?

Пет топ забележителности, на които да заведат папа Франциск

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаме да ядем агне с Кимбърли (СНИМКИ)