in , ,

Мъж игра 18 часа “Футбол Мениджър”, докато жена му ражда

“Футбол мениджър” и новородено бебе. Ако тези два термина не ти изглеждат съчетаеми в едно изречение, пак си помисли, брато. 24-годишният Мат Пенроус успя да запълни голяма част от времето, в което чака раждането на своето дете, играейки на лаптоп великата футболна игра.

Неговото приключение е пословично. След като разбрал, че жена му ражда, Пенроус незабавно хванал влак от Лондон за Брайтън. В английската столица Мат бил на мач на любимия “Брайтън”, който е играл приятелски двубой срещу “Чарлтън” на “Дъ Вали”. Преди да отиде в болницата обаче Мат минал през дома си, за да вземе лаптоп, за да играе на “Футбол Мениджър”.

“Това беше много стресиращо раждане, така че не съжалявам, че играх. Трябваше някак да се отпусна – разказва Мат. – Докато годеницата ми раждаше – около 38 часа, минах половин сезон в играта. Това беше четвъртият ми сезон с “Лацио”. В първите си три завърших на трето, второ и след това на първо място. Прекарах страхотно време покрай “Стадио Олимпико”… Завърших престоя си в “Лацио” с две титли, една Купа на Италия и една Суперкупа на страната. Спечелих и Лига Европа”, казва още той.

“Познавам го – изобщо не се изненадах, след като разбрах как е прекарал времето на моето раждане. Познавам го, това е част от живота”, пък казва годеницата му.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

 

Кефи ли те?

Да събудиш гиганта “Аякс”

Нещо много силно: “Откровение” на FYRE (ВИДЕО)