in

Ето кой умря в Дългата нощ на “Игра на тронове”

Епичната битка в Дългата нощ на “Игра на тронове” мина и замина, брато. Заради голямата патъклама, а и заради невероятната тъмница, която ни накара да ръчкаме в настройките на телевизора, трудно се разбираше кой кого убива. Гледахме серия три от последния сезон на сериала два пъти, за да разберем какво стана, мама му стара.

Кралят на нощта

Аря Старк го ръчна с една чикия и той умря в най-вълнуващия момент в серията. Лидерът на армията на мъртвите оцеля след като драконът Висарион се опита да го изпържи. Тогава всички си помислихме, че този е мъртвия Чък Норис, но Аря го сръка за кеф на всички фенове на сериала. Така и войната бе спечелена, тъй като армията му също стана на пепел.

Теон Грейджой

Да, онзи дето му резнаха пишката. Въпреки че остана без топки, показа храброст като бранеше до последно Бран.

“Ти си добър човек, благодаря ти”, каза му Триоката врана, преди Кралят на нощта да го ръчне с копие в ребрата.

сър Джора Мормон

Пичага, брато! Герой, който трябваше да се откупи за грешките си в миналото. Той слезе да защитава своята кралица и истинска любов, Денерис, но падна в боя.

Лианна Мормонт

Люта като македонка и също толкова сладка. Кефеше ни много, сигурни сме, че и теб също. Уби един великан, като го намушка право в окото, малко след като той беше започнал да я мачка в ръката си. После възкръсна, но за да умре отново.

Лорд Берик Дондарион

Честно казано не помним колко пъти възкръсва, но вече няма да може да го направи отново. Важното е, че спаси Аря, която пък от своя страна спечели войната.

Ед Скръбния

Последният член на Нощен страж умря миг след като спаси бившия си брат Сам. Едисън Толет беше положителен герой, на който му се възхищавахме.

Мелисандра

Червената жена изпълни целта си в очите на Господаря на светлината Р’Хлор. Появи се от нищото пред Зимен хребет малко преди началото на битката. Приложи огнена магия, с която зрителите разбраха по ефектен начин, че смъртта застигна дотраките. След това възпламени рова, с което помогна за отбраната на Зимен Хребет. След като войната бе спечелена, изпълни собственото си предсказание, че ще умре именно там.

Армията на Денерис

Става въпрос за Дотраките и Неопетнените. Армията, която събираше шест сезона бе унищожена за една серия. Дотраките бяха погълнати за миг в началото на битката. Неопетнените пък претърпяха сериозни поражения и очакваме в следващата серия да видим колко са извадили късмет.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Известна атракция в Мароко се оказа нагласена

WOSH MC с нова песен, разцепи ги (ВИДЕО)