in ,

Кой да смени Емо Чолаков? Фаворити са Чичо Венци, Захари Бахаров, Краси Радков и още двама

Легендата Емо Чолаков напусна битиви като водещ на прогнозата за времето, брато. Новината бе най-разпространената в социалните мрежи през вчерашния ден, а в няколко населени места това дори доведе до срив на Фейсбук, Инстаграм, СиЕнЕн и Ал-Джазира. Беше отчетена и висока смъртност сред пенсионерите, които явно не успяха да преживеят внезапното и шокиращо оттегляне на Чолаков от телевизионния ефир. Ние обаче имаме подходящите кандидати за негов достоен заместник. Няма време да се дреме, ето ги петимата фаворити на Brato.bg.

Венци Стефанов

Преди време каза, че ще си умре дебел и гладен. Чичо Венциииии, чичо Венцииии…. Истината е, че само той може да бие Емо Чолаков по лафове, брато. Президентът на “Славия” винаги ни е бил симпатичен, но в последно време му вдигнахме мерника, защото почна да се подмазва на една гелосана мастия. Както и да е. Чичо Венци ще е супер за заместник на Чолаков. Освен това той разбира от география. Ето примери:

“В Левски плачат повече, отколкото в Катманду”

“Не ме сравнявайте с Александър Томов. Къде е Лом, къде е Лондон?”.

“Левски” може да е най-старият отбор, ама не в София, а в Персийския залив! По тяхната логика утре от ЦСКА могат да кажат, че са създадени от опълченците на Шипка. Истината е, че “Левски” е създаден, за да има “Славия” с кой да играе”. По повод претенциите на Тодор Батков, че “сините” са основани през 1911 г.

“Левски е сборен отбор на Европа, Южна Америка и Африка”

“Не съм давал нареждания на момчетата да се класират за Европа. То така не става. Бачкане трябва. Не се иска молитва, а мотика.”

Бащицата

Той баща, той майка, той прогнозата за времето, брато. Много ясно, че Бойко Борисов трябва да смени легендата Чолаков, брато. Бат Бойко казва кога да пече слънце, кога в Стубел, Монтанско, да има режим на тока, а същото важи и за столичния квартал Дружба. От ББ всичко зависи в тая държава. Дали цените на апартаментите ще са на оферта, дали ЦСКА ще стане Литекс и дали комшията да пръдне. Освен това, той не отстъпва по лафове на Емо Чолаков. Ето и пример: “В България няма корумпирани политици!”. Видя ли, че има чувство за хумор?

Краси Радков

Баце Краси е добро момче и може да забавлява хората. Може да го прави и по костюм, и по бельо. Освен това сме чували, че може да носи на пиене, за разлика от Емо Чолаков, който изглежда въздържател. А българите обичаме хората, които поркат. В бонус Краси не яде нищо зелено, което за нас е много важно. Ядене и пиене да има, а Краси лафовете си ги знае като сайванта в Ребърково.

Михаил Билалов

Поне един по-слабичък трябва да има сред нашите предложения. Джаро нещо не ни пасва в „Стани богат“, въпреки че сме му големи фенове. Дори два Джак Ръсела кръстихме на него, но това е друга тема. Смятаме, че трябва да опита с прогнозата за времето. Има хубав тембър, а и респектира като говори. Именно заради това всички ще мълчат и ще го слушат внимателно.

„Добър вечер! Това е прогнозата за времето. Аз съм Михаил Билалов. В сряда ще вали“. Кратко и ясно. Къси изречения, които ще се лесно смилаеми за малки и големи. А Джаро си има и чар, така ли е? Бабите пък ще са готови да си дадат пенсиите, ако ги поиска. Билалов има обаяние, като на телефонен измамник. Това хич не е лесно, да знаеш.

Захари Бахаров

Няма Джаро, няма Маро. Прогноата си има нов шеф и той се казва Иво. Единственият колега по прическа на Чолаков, който предлагаме. Бахаров е по-подходящ от Слави Трифонов, нали? Освен това може да бъде и забавен. След „Под прикритие“, лотарията и „Игра на Тронове“, Захари трябва да продължи израстването. А какво по-подходящо от водещ на прогнозата. Така ще го гледаме всяка вечер. Кой сериал ще му предложи подобна роля? „Дързост и красота“? Корец. Спряха го отдавна. Представя ме си го като водещ дори.

Навън вали сняг на пачки. Ако мислите да ходите в планините, забравете! Карал съм Q-седмица, Хикс-петица и Жигула комби. Не става! Снегът ще ви смаже!“.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Какво да направиш, когато си твърде уморен след работа

Тайната съставка за протеиновия шейк на Арнолд (ВИДЕО)