in

Какво да направиш, когато си твърде уморен след работа

Пролет е, брато – проблем. Чувстваш се смазан още със събуждането, на работа се подпираш на лакти, за да не заспиш, а след като си тръгнеш от офиса едва намираш сили, за да се довлечеш до вкъщи. Стига глупости! Това не е живот. Това не е твоят живот.

Имаш нужда от мотивация и сам осъзнаваш, че това твоето е гравитиране в опит да не те изритат от работа и същевременно да не фалираш. Тук сме с някои налудничеви идеи, които обаче могат да те извадят от летаргията и пролетната умора. Не са най-гениалните, но ние не държим да носим подобна титла и без това.

Отиди на Stand up Comedy

Говорим за един от най-интересните и стимулиращи ума жанрове. За целта човек или група от хора се качват на сцена в заведение с идеята да разсмиват публиката с хумор. В повечето случаи е тематичен. Гледал си видеа в Тубата, виждал си ги и по американските филми. Идеята е, че смехът ще те зареди с позитивно настроение и ще те оттърси от унеса, в които си изпаднал през последните дни. Провери къде в твоя град има такова събитие, а в краен случай ако не намириш, си купи билет за театър за комедийна постановка. Отидеш ли на Comedy club, със сигурност ще удариш някое друго питие, а това също ще те окрили.

Поискай повишение

Е, може да е малко радикално, но хората са казали, че клин клин избива. Отиди директно при своя началник и му кажи, че искаш повече работа и по-висок пост. Ако последното не е възможно, това си е негов проблем, обясни му, че настояваш за по-висока заплата също така. По този начин ще забравиш за умората, защото ще се мотивираш от новите ти задължения в офиса. Нали ти казахме вече, че не сме най-гениалните.

Напусни работа

 

То пък не може само да се работи. Верно е, че си противоречим и допускаме, че сме те шокирали. Умората ти обаче подсказва, че си се натоварил, затова отиди при същия онзи началник и ако нямаш желание да искаш повишение, то може да му кажеш, че искаш да напуснеш. Другият вариант е да ти плати екскурзията до избрана от теб дестинация, където да си починеш и да се върнеш зареден след седмица-две. Дори и да знаеш, че няма да ти се отвори парашутът, струва си да го направиш само заради реакцията му. Това също може да те зареди с повече положителна енергия.

Предложи брак

Става все по-интересно. Направиш ли го обаче, брато, ти гарантираме, че в следващите месеци няма да имаш време за умора. Ще обикаляте роднини, за да раздавате розави покани за голямото събитие, ще планирате големия ден и най-трудното – кой къде ще бъде настанен. Подобна мистия ще активира мисловната ти дейност, а в същото време ще имате много ходене по различните институции и агенции. Казват, че физическата активност най-силно противодейства на пролетната умора.

Гледай BratoTV

Може би най-лесното от изброените. Влез в YouTube, намери нашия канал BratoTV, абонирай се и изгледай всички видеа, които сме направили до момента. Обещаваме да има и още, а също и да вдигаме нивото. Последното е задължително.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Ники Валентина – мацката с най-големия силикон на Острова (СНИМКИ)

Кой да смени Емо Чолаков? Фаворити са Чичо Венци, Захари Бахаров, Краси Радков и още двама