in

В Боливия е забранен сексът с майка и дъщеря

Странни закони има по света, брато. У нас това не важи, защото и без това не ги спазваме. Но се натъкнахме на няколко интересни факта от другите страни и то на една от любимите ни теми – сексът.

В Боливия и по-специално в град Санта Круз например е забранено да правиш едновременно секс с майка и дъщеря. Този факт ни натъжава, защото за мнозина мъже това си е мечта. Малцина са я сбъднали, но все пак…

На тихоокеанския остров Гуам пък е забранено да се ожениш за девица. И за да не се стига до проблеми с властта, съвсем логично има професия, чиято работа е да пътуваш из острова и да отнемаш девствеността на младите момичета. И е платена услуга.

Насочваме се към Бахрейн, малка страна в Близкия изток. Тази държава се гордее със закон, който урежда връзката между лекарите-мъже и техните пациентки. На докторите официално им е забранено да гледат гениталиите на жените по време на преглед. За да изпълнят медицинското си задължение и да прегледат пациента, лекарите трябва да използват специално за целта огледало. В същото време това правило не се прилага за лекарите-жени.

В Ливан също има доста странен закон. Тук на силния пол официално е забранено да прави секс с животни от мъжки произход. Наказанието за нарушаване на този закон е смърт.

А сега поздрав с първата ни песен:

Кефи ли те?

Професор в университет карал студентите си да правят екстази

Фен на “Бенфика” отиде в грешния Франкфурт