in

Разкритие: Мъжете гледат телефоните на половинките си, докато спят

Смартфоните са врата към истината, брато. Това е изводът, който си направиха във Великобритания след щателно проучване. Допитването, обхванало 2000 души, показва, че една трета от братоците преглеждат тайно телефона или профилите в социалните медии на своите Цецки. Какво търсят? Доказателства, че болката в главата не е истинската причина за отказ за чок-чок.

Една пета от мъжете правят шокиращото признание, че докато партньорките им спят, използват пръстовите им отпечатъци, за да отключат телефоните им, което вече ни идва прекалено Четиридесет на сто от участниците в допитването не крият, че шпионират половинките си поне веднъж седмично. Оказва се също, че се увеличава броят на хората, които задействат бракоразводни процедури във основа на информация, на която са попаднали в телефоните или профилите на партньорите си.

Проучването показва още, че над половината от “романтичните шпиони” са попадали на информация, която ги е накарала да вярват, че не са единствените, които са интимни със своята половинка. В резултат на това 45 процента от тях са прекратили връзката си, а другите не сме сигурни какво точно са предприели. А ти вярваш ли на своята половинка, брато?

Кефи ли те?

Футболисти в Англия се подлагат на лечение заради мания по игра

Това не е гол! (ВИДЕО)