in

Чичо Били, купи си футболен отбор или къща на село!

Основателят на Майкрософт Бил Гейтс за пореден път зае първото място по богатство в света. Колко пари има тоя гад ли? Въшкав е с пари – цели 72.7 млрд. долара.

Втори е мексиканецът Карлос Слим с 550 млн. долара по-малко, а трети е господин Уорън Бъфет. Класацията е на агенция Блумбърг.

Ще те светнем, ако не знаеш – Бил Гейтс е програмист. Така че изобщо не се кефи, че си як, че вдигаш 200 от лежанка, че пиеш бутилка водка и отиваш да пецкаш некоя лека жена в храстите. Здраве да ти е, ако е така, но все пак… Чичето е на 57 години и има диплома от Хаврард, макар да не е завършил там. Дали му я поради “особени заслуги”. А тука в УНСС ти прекъсват студентските права за 3 отсъствия. Тва живот ли е бе?

Бил основава “Майкрософт”, когато е на 19-годишна възраст. Това са златните времена на друсането и пиенето, които е пропуснал. Ебати глупака, нали?!

Чичо ти Бил с полицейска фотография. Задържали го за нарушение на пътя. Тук е млад левент и със сигурност е девствен.

Запомни от него едно: “Бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум хазарт се съчетава с минимум правила.”

Файл:Bill gates portrait.jpg

Екипът на brato.bg знае, че чичо Били не знае къде да си похарчи парите. Затова му предлагаме три свежи идеи:

  • Да си купи български футболен отбор. Може ЦСКА, за да имат и те стабилен спонсор. Така може и да се спре купуването на резерви от втората португалска футболна лига.
  • Да си купи къща в някое българско село и да носи джапанки “Бумеранг”, докато се опитва да разбере по телевизора реклмата за цифровизацията. “Ама как бе, младеж?”. “But how it will be, young man?”…
  • Да си купи новия албум на Веско Маринов, за да види, че има далеч по-кофти неща от Windows Vista.

Кефи ли те?

Украинецът, който си пада по влакчета (СНИМКИ)

Хю Хефнър даде $ 5 млн. за къща с 5 бани