in

Джошуа: Ще се застрелям в главата, ако Милър ме победи

нтъни Джошуа продължава да демонстрира огромна увереност в успеха си над Джарел Милър в мача помежду им на 1 юни. Той стигна дотам, че обяви, че ще се застреля, ако загуби.

Пред BBC Джошуа разкри, че проучва Милър повече от всеки един съперник и не е притеснен, че ще се подхлъзне на “банановата кора” на съперника.

“Той е първият боксьор, за когото знам какво казва, как действа, как се чувства. Гледам неговите пресконференции, кантари, гледам мачовете му. Обикновено казват ‘Не слушай това, разсейва те’, но ще го познавам повече отколкото всеки друг боксьор. Защото не искаш да се подхлъзна срещу него, защото това е факторът на банановата кора.”

Джошуа се върна отново и на темата с проваления мач с Дионтей Уайлдър, което по думите му и сега е по вина на Уайлдър. “Докато се опитвахме да съединим титлите, трябваше да се бия с (Джоузеф) Паркър. След Такам, Уайлдър ме повика, затова опитахме да се споразумеем.”

ВИЖ ОЩЕ: ЛЮБИМИТЕ КНИГИ НА СТИВЪН КИНГ

“Накрая се бихме с Паркър за пояс, а той (Уайлдър) се би с консерва за домати в Щатите, аз се бих с шампион. След това като се опитвахме да се споразумееем, аз трябваше да се бия с Поветкин като задължителен претендент. Опитваме пак и трябва да се бия с Милър, така че във всеки мач не мога да си позволя грешки.”

“Заради това с Милър трябва да направя още по-голямо проучване, ако объркам нещо мисля, че ще се застрелям в главата.”

Източник: Гонг

Кефи ли те?

Градинар наряза осем гейове и ги зарови в саксии

Not Safe For Work
Click to view this post

Риана пусна собствена колекция бельо (СНИМКИ)