in

Вече може да трием пиянските си съобщения във Facebook

Най-накрая, брато! Тоа пес Марк Зукъръбърг се реши да въведе функция, заради която години наред сме страдали, а и сме се унижавали. Във Фейсбук вече ще могат да бъдат трити съобщения, които поради една или друга причина не искаш получателя да прочете.

Съобщаваме тази добра новина навръх Трифон Зарезан и това не е случайно, защото осъзнаваме, че стотици, дори хиляди безумни съобщения тази нощ ще полетят към представителките на нежния пол. А зад тези подбуди ще се крие солидно количество алкохол.

Тук някъде обаче трябва да съобщим, че както в много други случаи, тоя клес Зукърбърг и сега е свършил половинчата работа. Причината е, че съобщенията ще могат да се трият до 10 минути след изпращането им. Повтаряме – до 10 минути. Това означава, че ако се събудиш с тежък махмурлук и куп съобщения към Цецки, изпратени по нощите, няма да имаш възможността да ги премахнеш и ще си береш срама. И все пак, брато, ето как да ги триеш до 600 секунди след изпращането им:

От телефон
Натисни съобщението и задръж пръста си върху него. Ще се появи меню с няколко опции, една от които е Remove. Избери нея, а след това избери “Remove for Everyone”.

От компютър
Сложи курсора на мишката върху въпросното съобщение. Вляво от него ще се появят две иконки: една за емоджи и една с три хоризонтални точки. Натисни върху тази с хоризонталните точки и избери “Remove”, а след това “Remove for Everyone”.

Кефи ли те?

Eл Чапо доживот сам в килия по 23 часа на ден

Къщата на Ал Капоне в Чикаго e по-евтина от мезонет в София