in

Тото битката на Братоците: Седмица 23 като епизод от “Монк”

Пак сме тук с прогнози в ръка, брато. В другата имаме бира, но това е повече от ясно. Очакваме скоро по петите ни да тръгне Монк, защото футболните ни предсказания са много, ама много криминални. Повтаряме, че целта е да излъчим най-тънкия познавач на прогнозите, а изискването е коефициентът да е от минимум 1.8.

Филипао
(14/22) Познати/прогнози

Фулъм – Манчестър Юнайтед

Няма Джаро, няма Маро… Маркъс Рашфорд се намира във формата на живота си, брато. 21-годишният играч къса мрежите, като вече има 42 гола в 153 мача за Юнайтед. През настоящия сезон има 9 попадения във Висшата лига. Очаквам цифрите да набъбнат и след мача с Фулъм.

Прогноза: Рашфорд да вкара по всяко време
Коефициент: 2.20

Валдес
(13/22) Познати/прогнози

Фиорентина – Наполи

Сериозен сблъсък от Серия А. От една страна имаме Енрико Киеза, Джовани Симеоне и Луис Муриел, а срещу тях ще излязат Инсиние, Милик и Колибали, предвождани от Карло Анчелоти. Гостите отново имат шанс за първото място, макар и твърде, твърде илюзорен. Ясно е, че няма да стане. “Виолетовите” обаче също имат своите цели и през този сезон направиха някой друг солиден мач.

Прогноза: Гол/гол и над 2.5 гола
Коефициент: 2.2

Макс
(5/22)

Кристъл Палас – Уест Хем

Много троен мач, да не кажем и четворен. От тия пичове може да се очаква всичко. Ако се търси Х на дебел коефициент, това е мачът. По-вероятно е да хванеш бела мечка, отколкото да излезне, важното е да си в играта. Да чакаш едни парию с които да купиш гащи на твоята.

Прогноза: Х
Коефициент: 3.4

 

Кефи ли те?

Чухме новата песен на Криско, палим свещ за българската музика (ВИДЕО)

“Спрете наркотиците” и още от 359 Hip Hop Awards