in

Йога учител в болница, след като опитал да си направи фелацио

Понякога просто ни се иска да замълчим, брато. Това е точно един от тези моменти. Учител по йога влезе в болница, защото се опитал да си лапка оназ работа. Смятай! Човекът не е от Криводол, нито от Мездра, а от братска Калифорния.

ВИЖ ОЩЕ: КНИГАТА, КОЯТО ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ЧОВЕК! ПОРЪЧАЙ ВЕДНАГА!

Марвин Левински, 39 г., правил сложно упражнение по тантра йога, когато му дошло в повечко. Той е специализирал в разни направления на йогата със сексуален характер, има такива, като там визуализираш сексуален партньор. Резко обаче станало нещо, докато сам си правил фелацио – пенисът се заклещил в гърлото му. Ние сме в шок, става ни лошо, брато, само като го пишем.

“Ако бях използвал лубрикант, това нямаше да стнае. Обикновено не се заклещва в края на гърлото ми по този начин”, обясил човекът.

Един от докторите, лекували йога пациента.
Един от докторите, лекували йога пациента. Такова чудо в медицината рядко се вижда!

Левински споделя още, че през 12-те му години опит като учител по сексуални йога техники, никога до този момент не е опитвал сложни упражнения като това. Нас изобщо не ни интересуват оправданията, извратено е, мамка му.

“Има екстремни техники за напреднали по тантра йога, които не бива да ги правиш сам. Винаги трябва да имаш приятел наблизо”, казва пострадалият, а ние се плескаме по челото за пореден път.

Въпреки, че тантрическият секс обикновено се практикува с партньор, Левински твърди, че неговите превъзходни техники включват “високо развити духовни същества”, с които “сексът става израз на божествен съюз” и “проводник за съзнание”. Ебати изкукалия тип. Оказва се, че той нема медицинска застраховка, която да му покрие разходите по престой в болница, така че вече прави кампании по сайтовете, за да събере 236 000 щатстки долара, колкото ще е сметката в болницата. В САЩ взимат много скъпо тия доктори, да знаеш. Недей да ходиш там, когато имаш ОВИ.

Кефи ли те?

259 смъртни случая за шест години заради селфита

ВИДЕО: ТИТА рапира ужасно в нова песен с Боро Първи, той си остава класа