in

Тото битката на Братоците: Играем за ваучер за дебелариум (седмица 18)

Намираме се между Коледа и Нова година, брато. Преяли сме, препили сме. Правим и тежки равносметки. Самите ние сме тежки. Решено е, от 1-и или най-вероятно от 2-и януари тръгваме на фитнес. След това, което погълнахме по празниците обаче, ще ни е нужно и посещение на дебелариум и консултация с д-р Емилова. А това означава още пари. Ние ги нямаме.

Затова сме тук, имаме три прогнози и ти ги даваме и на теб, ако имаш същите проблеми. Можеш да проследиш какво се е случвало назад във времето със същата рубрика – имали сме успехи, имали сме и големи падения. Време е за залагане, брато.

Филипао
(10/17) познати/прогнози

Ливърпул – Арсенал

Гостите мязат на родните Ботев Пд и Берое – добри са, но само у дома. Ливърпул пък бият като пиян перничанин шавлива съпруга.

Прогноза: Ливърпул и над 2,5 гола
Коефициент: 2,75

Валдес
(9/17) познати/прогнози

Фулъм – Хъдърсфийлд

Здрав мач на дъното на класирането, брато. Фулъм смени треньора в опит да излезе над чертата, но за момента това не се случва. Все пак при Карло Анчелоти “белите” играят с една идея по-добре. Сега предстои домакинство на друг конкурент за изпадане и целта е само една – победа. “Котиджърс” се нахъсват и в Инстаграм, следим ги. Ще им се доверим и ще заложим смело за тях.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.05

Макс
(4/17)

Лестър – Кардиф

Домакините предния кръг победиха Ман Сити, което ще ги отнесе на крилете на вдъхновението. Тичат яко, знаят къде да застанат и шият безпощадно. Кардиф играят с ръгане и трошене на крайници, а това Лестър го могат перфектно с Уес Морган в защитата, познат още като Морфей от “Матрицата”, познат още и като Ненормалника, познат още също като Кракотрошача.

Прогноза 1 ПП/КИ
Коефициент: 2,37

Още по темата:

Кефи ли те?

Български съдия шокира всичко живо в Англия с… официални обувки

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: Искаме новото ни изкушение Ева да ни прави мекици