in

Тото битката на Братоците: Имаме видения, ще ги ловим (седмица 17)

Имаме желание да изпържим букмейкърите и да направим Коледата възможна. Има ли повече пари, ще има повече сухи мезета и повече от основното. А що да нема и повече пиене?

Това е 17-та поред седмица, в която ще се опитаме да ги хванем, брато.

Филипао
(10/16) познати/прогнози

Нюкасъл – Фулъм

Като цяло повече симпатизираме на гостите, но очакваме серията им от загуби да нарастнат, няма как. Фулъм имат 8 загуби от 9 мача като гост този сезон, копаят дъното яко. Нападателят Митрович има качества, но една птичка пролет не прави. Нюкасъл едва ли ще пропусне да вземе успех в този мач, имат сериозен отбор, тичат като стадо.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.00

Валдес
(8/16) познати/прогнози

Кардиф – Манчестър Юнайтед

Край на тиранията на Жозе Моуриньо, брато! Край на паркираните автобуси, скандалите и надаваме се – на грозния футбол. “Юнайтед” има нов мениджър и това няма как да не се отрази на настроението на тима. Дебютът на Оле Гунар Солскяер е срещу бившия му “Кардиф”, където работи като треньор. Знаем, че играта на “червените дяволи” няма да се оправи с магическа пръчка, но все пак залагаме за оптимистичен старт на кариерата на норвежеца на “Олд Трафорд”, но вече като наставник.

Прогноза: Първо/Краен 2/2
Коефициент: 2.4

Макс
(4/16) познати/прогнози

Милан – Фиорентина

Ше е пот и кръв до края на мача, брато. Италианско дерби, което заслужава да си направиш пица и спагети и да ядеш, докато не тръгне да излиза отнякъде. Домакините са на 4-то място в таблицата и имат настроение покрай празниците, докато гостите са в средата. Сусо, Игуаин, Кутроне, Чалханоглу – Милан имат какво да покажат, само не требва да са пили вино преди това.

Прогноза: 1-ца
Коефициент: 2.10

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Ювентус подписа нов договор с Adidas за 400 млн. евро, ние имаме 20 лева в джоба

Ето странната причина, поради която Боби Михайлов беше изведен от пресконференцията