Какво се случи с хлапето от „Сам вкъщи 3“ (СНИМКИ)

Какво се случи с хлапето от „Сам вкъщи 3“ (СНИМКИ)

Искаш или не, брато, но и тази година ще видиш по телевизията всички серии на „Сам вкъщи“. Или поне първите три, защото четвъртата е по-зле и от Боби Михайлов на семинар в Белград. И докато за първите две части знаеш всичко, то третата остава някак на заден план, защото вече не е с любимия Маколи Кълкин. Причината е, че той отказва на продуцента Джон Хюс. Същото правят и бандитите Марв и Хари (Хари Лайм и Джо Пеши).

Но поне за нас, третият филм също си важи. Главният актьор вече е Алекс Линц, който заедно със своята мишка Морис отново правят за смях бандитите, вече трима на брой. Интересното е, че сега, 21 години по-късно, малкият Сашко вече не е онова слатко хлапе. Времете си тече и не прощава на никой, дори и на холивудските звезди.

Малко ще те изненадаме като ти разкрием, че Алекс вече не е актьор. Спря да се снима във филми още през 2011 година, когато училище. След това започна да следва, а в последствие  започна кариера, свързана с регионалното планиране, науката и обществената политика. През 2013 г. Линц работи и като водещ научен инструктор в Лагер Галилео, образователен летен център в Оукланд, Калифорния.