in ,

Цецки, които не заслужават да получат коледен подарък

Дядо Коледа отдавна е поел по пътя със своята шейна, брато. Има цял списък за доставяне, но от сигурен източник научихме, че някои ще останат без подаръци. Напълно логично решихме да разкием само засегнатите в България, защото другите и да ти ги кажем, не ги познаваш.

ВИЖ ОЩЕ: ПРОТИВ ГОЛЕМИТЕ ХАРЧОВЕ ЗА НОВОГОДИШЕН КУВЕРТ

Според близки до нашия източник, Добрия Старец е останал разочарован от действията на следващите пет Цецки. Помоли ни от негово да име да предадем причините за крайното му решение да ги остави без изненада под елхата.

Русата Златка

До последно тя е трябвало да получи подарък, също както и пръстен, но Дядо Коледа е бил тотално разочарован от признанието на изгората на Благо Георгиев, че не си спомняла за флирта с Боби Ръгбиста. Колкото и да не ти се вярва, Добрия старец гледа внимателно “Биг Брадър”, защото всеки, влязъл в къщата, автоматично отпада от списъка му. Ако все пак някой му допадне, той преосмисля решението си. Това обаче не важи за бъдещата г-жа Георгиева, защото списъкът й с бивши бил по-дълъг от този на Дядо Коледа…

Наталия Кобилкина

На Дядо Коледа му е втръснало да получава писма с оферти за семинари от типа “Как да правиш перфектното фелацио” и “Как да привлечеш подаръци и без да е Коледа”. Освен това старецът с брадата не смеел вече да влиза във Фейсбук, защото ненадейно му изниквали лайфове със сексоложката на развален български. Жълтата преса в Лапландия дори твърди, че Наталия помолила Дядо Коледа да й даде Снежанка за асистентка през лятото, когато имала най-много работа. Самата идея пратила на легло Добрия старец…

Гинка Върбакова

Миналата година се опита да вземе ЧЕЗ, но бързо я разкриха. Името й носи вече само негативи, а парите й бяха и все още са мистерия. Заговори се, че зад госпожата стоят Ковачки или Пеевски, което не е гот, честно, а Дядо Коледа тотално откачил, чувайки това. Иначе в сделката за ЧЕЗ държавата се намеси, защото по Фейсбук не спряхме да пишем, плюем и да анализираме, сега сделка няма да има. Ако всичко ставаше толкова лесно с писане в социалната мрежа, друг живот щяхме да живеем.

Йорданка Фандъкова

Дядо Коледа е мега ядосан и на кметицата на София заради ремонтите по “Графа”, така че подарък за нея няма да има. Той е категоричен, че не иска да минава да раздава подаръци до Софийска община, защото бил сигурен, че ще му върнат жеста с някоя обществена поръчка, пък нямал административен капацитет с джуджетата и не му се занимавало със Специализираната прокуратура. Данчето ще бъде пропусната и догодина, защото Дядо Коледа казва, че имитацията на джуджета на ул. “Граф Игнатиев” го е обидила до умирачка.

Кулагин

Уникален индивид, брато. Изцепките му в “Биг Брадър”, както и гланцираните му джуки, не са останали незабелязани от Дядо Коледа. Първоначално лапландският старец е имал писмо за гримове и темперни боички с адрес дома на Вальо Кулагин, но нещата отишли в друга посока. Все пак имаме информация, че Дядо Коледа може и да подари нещо на звездния гримьор, ама не е сигурен дали подаръкът да е за момченце или за момиченце.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Против големите харчове за куверти на Нова година

Какво се случи с хлапето от “Сам вкъщи 3” (СНИМКИ)