in

Фейсбук продължава със забраните, спира окончателно палавите Цецки

Имаме нова важна информация за теб, брато. За да ти спестим някой друг ban във Фейсбук, а и за да си наясно, защо ние сме омекнали като колената на Ники Михайлов, трябва да знаеш най-новите разпоредби на г-н Марк Цукъръбг. Името му е сгрешено умишлено.

Ново 20 от администрацията на социалната мрежа забранява на потребителите да публикуват не само по*нография, но и фрагменти от еротични танци, снимки на разголени хора и постове със сексуален подтекст. Тези разпоредби стават част от кодекса на актуализираните правила на Фейсбук, съобщавават световните медии, а у нас това прави БГНЕС.

Компанията признава „важността на привличането на вниманието към проблемите на сексуалното насилие и експлоатация, но поставя разделителна линия, когато съдържанието облекчава, насърчава или координира секса между възрастните”.

В този ред на мисли трябва да знаеш, че ако сутрин не ти се появяват яки мацки с текст “Добро утро, брато”, не сме виновни ние. Знай обаче, че имаме Инстаграм профил, където е далеч по-свободно засега. Там също пускаме яки работи и далеч по-рядко имаме проблеми със “закона”. ТУК СМЕ В ИНСТА! 

Кефи ли те?

Куче чака месец стопаните си около изгорялата им къща

Всеки втори ще гледа отново “Сам вкъщи”!