in

Фюри дарява на нуждаещи се $10 млн. хонорар от мача с Уайлдър

Тайсън Фюри обяви, че ще дари 10 млн. долара, спечелени от боксовия мач с Дионтей Уайлдър, на бедни хора и ще построи къщи за бездомници. Евала, брато!

КНИГАТА, КОЯТО НЕПРЕМЕННО ФЮРИ БИ ПРОЧЕЛ, АКО ЗНАЕШЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

“Ще дам парите на бедните и ще построя къщи за бездомниците. Не ми трябват, не искам да ставам милионер или милиардер. Аз съм боксьор, не бизнесмен и сигурно ще профукам всичко накрая. Не мога да взема парите със себе си, така че ще направя нещо за хората, които не могат да си помогнат сами”, казва Фюри.

Фюри е категоричен, че не иска децата му да живеят от милионите, които той е изкарал. “Вярвам, че всички деца би трябвало да направят свои пари в живота, защото ако не го направят, няма да оценяват стойността им”, добавя Циганския крал.

“Лесно е да харчиш парите на друг, пък и парите, които съм изкарал, са кървави пари. Моите деца трябва да намерят своя път в живота, няма как да живеят на гърба на моята репутация – това е прекалено лесно. Виждате как децата на богатите хора не правят нищо, защото имат всичко лесно. Аз не съм направил нищо лесно, трябваше да работя за всичко, което имам. Започнах да работя много млад, всичко, което исках в живота, трябваше да се потрудя за него”, обяснява Тайсън Фюри.

Кефи ли те?

Три филма, посветени на мъглата

Денят е по-приятен след това видео с кралицата на туърка