in

Биографията на Джеки Чан: Проститутки, алкохол и много откровения

Джеки Чан, любим наш актьор от години, пуска своя биография на книжния пазар, брато. Четивото е със заглавие “Never Grow Up”, и от 4-ти декември ще може да бъде закупена. Въпреки това големите медии вече се сдобиха с първи извадки от четивото, повечето от които скандални.

Между лъскавите корици известният с невероятните каскади китайски актьор, режисьор, продуцент и сценарист не спестява много истини, разкривайки пазени дълги години тайни. Сред тях са такива за изневери с проститутки, алкохолни издънки и параноя, че жените са с него заради парите. Е, за това, последното, никой не е застрахован, стига да ги има.

„Не бях добър баща, нито добър съпруг, но изпълнявах дълга си към моя син и майка му”, признава 64-годишният актьор. А после добавя, че често е изневерявал на първата си съпруга Жоан Лин с проститутки, както и с колежката си и носителка на титлата „Мис Азия” Илейн Енг.

Чан разкрива, че дълго време е крил пари от съпругата си, поради параноични мисли, че тя е с него заради големите му хонорари. А той разкрива и още един голям грях – на една пресконференцията той нарича връзката си с Нг най-голямата си грешка, въпреки че актрисата е бременна от него по това време.

В книгата холивудската звезда пише, че винаги е третирал жените еднакво – с цялата си сила прави всичко, за да ги изплаши и постоянно ги дразни. Дава за пример и връзката си с Тереза ​​Тен, актриса от Тайван: “Тя ме покани в скъп ресторант и искаше да поръча пържоли, но се съпротивлявах. Тя поиска червено вино, но настоях за бира. Когато донесоха супата и тя бавно взе лъжица, аз изпих всичко направо от чинията.”

Актьорът пише още, че е злоупотребявал с алкохола, често си е позволявал да кара пиян и веднъж дори разбил два скъпи автомобила за един ден.

Кефи ли те?

Пуснаха коледни лампички за брада (СНИМКИ)

Продават елхи, които не могат да бъдат прецакани от котки