in

Пуснаха коледни лампички за брада (СНИМКИ)

Коледният дух вече се усеща, брато. Парното е на макс, има мандарини на пазара, а очакваме в скоро време да пуснат “Сам вкъщи” по всички канали. И докато ти украсяваш елхата, в продажба вече са и лампички за брада. А през последните две години все повече мъже оставят обилно окосмение по лицето. Някои го наричат мода, други просто се чувстват по-добре така. Това обаче се отрази върху международните марки за козметика за бръснене, които бележат спад в продажбите с внушителните 15%, което си е много.

Но пък предполагаме, че ще има бум на поръчките за украса за брадата. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да сложи поне една коледна играчка, а защо не и лампички. Така роднините ще избягват разговорите с теб по време на вечерята, което си е голям плюс.

Въпросното украшение е с ЛЕД светлини, които се закрепят с помощта на малки щипчици. Сам се сещеш, че става въпрос за китайски находчив производител, който продава продукта през сайтове като Amazon. Цената е 14 долара, но вярваме, че инвестицията си заслужава.

Кефи ли те?

В една група сме с Англия за Евро 2020, виж другите съперници и програмата

Биографията на Джеки Чан: Проститутки, алкохол и много откровения