in ,

Мъже увеличават тестисите си с филъри, за по-внушителен вид

Мъжете вече не отстъпват на жените, брато. Не знаем къде се скъса въжето, но това е факт. А сега сме тук, за да се доубедим в това. Докато Цецките уголемяват джуките, а и гърдите си, има пичове, които се хванаха да си ремонтират тестисите. Суетни британци все по-често се подлагат на увеличение на тестисите с филъри, за да придобие половият им орган по-внушителни размери, пише в. “Метро”, който ние четем всяка сутрин ако не на работа, то поне от кенефа.

Въпросната манипулация обаче крие своите рискове. Ако не бъде извършена от професионалисти, тя може да бъде с фатални последици. Вече е регистриран и първият смъртен случай на 28-годишен мъж.

В лекарската практика на д-р Джулио Гарафа, професор в лондонския Юнивърсити колидж, все повече се увеличават пациентите с желание за уголемяване на тестисите. Използват се традиционните филъри за даване на обем на устни и скули. Но в случая веществата се инжектират в месестата обвивка, lurica dartos, както би казал Д-р Хаус. Тя се намира под кожата на скротума.

Процедурата беше рядка досега, но вече все повече клиники я предлагат. По думите на д-р Джулио Гарафа принципът е същият като при уголемяване на пениса. Той предупреждава желаещите да се сдобият с по-обемни тестиси да се доверяват само на лицензирани лечебни заведения и да избягват услугите на самозванци. Понякога от срам пациентите загърбват практикуващите лекари и попадат в ръцете на шарлатани, които не спазват хигиенните условия и рискът е много голям.

Ние обаче намираме този акт за крайно извратен, брато. Надяваме се истинските братоци да продължат да залагат на интелект, мъжка дума и малко хумор, а това в гащите да е орГинално и без подобрения.

Кефи ли те?

Днес е специален ден в Англия, брато: Зверското дерби Ман Сити – Ман Юнайтед

Пет много добри ремикса на известни песни (ВИДЕО)