in

“Семейство Симпсън” сваля легендарен герой заради политическа коректност

От години твърдим, че нещата в тоя живот отиват на зле, а и светът като цяло, но самите ние не сме си давали сметка, че нещата съвсем излизат от контрол. Наскоро попълвахме анкета в голям магазин за мебели и в края на допитването трябваше да посочим от какъв пол сме – опциите бяха три. Псувахме през зъби. Има само два пола, мамка му!

За капак сега научихме, че един от най-великите сериали в света “Семейство Симпсън” сваля от екран емблематичния герой Апу Нахасапеемапетилон. Става въпрос за индийския собственик на супермаркет, който има жена и много деца.

А причината за крайното решение е… политическа коректност. Желанието на продуцента Мат Грьонинг е да избегне противоречия от подобен характер, след като през април тази година комедиантът Хари Кондалу дори атакува анимационната поредица в расизъм и остаряло мислене именно заради героят Апу. Това той направи чрез документален филм.

Сега новината обяви дори “Скай”, позовавайки се на три различни източниха, сред които и приближени на Грьонинг. А новината веднага разпали гореща полемика дали ходът е правилен, тъй като показва отстъпление в политиката на продуцентите. Няма угодия, братче…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Умен вибратор отговаря на въпроси и се синхронизира с еротични книги

Куче се прави на бездомно, за да го хранят с бургери