in

67-годишна строга господарка: Карам мъжете да мият пода и това им харесва

Снимка: HotSpot Media

Кой каза, че животът свършва на 50, брато? Кой? Продължаваме да твърдим, че възрастта е само число, а всичко останало е състояние на духа.

Това го потвърждава и историята на Шери Ливър от Великобритания. Тя е на 67 години, но се радва на живота като малко дете. Е, не е най-доброто сравнение, но мислим, че ни разбра.

Тя се развежда със съпруга си преди 6 години, но вместо да изпадне в депресия, става строга господарка и сега печели по 120 паунда на час, карайки мъжете да се обличат като камериерки и да чистят дома й.

“Само, защото съм навършила шейсет години, не значи, че не мога да нося PVC костюми и да доминирам над мъжете – признава Мистрес София, каквото е сценичното й име. – Докато повечето жени на моята възраст се пенсионират, моят живот едва сега започва.”

Всичко започва, когато един ден тя гледа документален филм за телефонния секс. Малко след това тя влиза ударно в професията и установява, че й е приятно да пъшка в телефонната слушалка, задоволявайки мъжете.

Веднъж обаче решава да пише смс на един от клиентите й, канейки го вкъщи. Пристигнал на адреса, тя го кара да се облече в розово и бяло и да мие пода й. Буквално.

“Да го гледам как чистеше с мопа в кухнята беше толкова приятно, накрая ми плати 250 паунда. Това бяха много пари. Не можех да повярвам. Хареса ми да доминирам, затова избрах да продължа в тази сфера.”

Сега при нея идват клиенти на възраст между 19 и 84 години, а тя вече е популярна. Шери признава, че по този начин клиентите й се разтоварват от стреса play at online casinos now.

“Някои от тях са женени и това им е фетиш, но аз не се чувствам виновна, защото ние не правим секс. Аз не съм проститутка и тези мъже никога не ме докосват.

Има и по-крайни случаи. Мъж я моли да бъде разведен в парка с нашийник. А 67-годишната госпожа му хвърля топка и си играе с него, все едно е четириног приятел.

И ако си мислиш, че семейството й не харесва професията й, жестоко се лъжеш, брато.

“Моят син дори показва стаята за фетиши на приятелите си. С него сме говорили за работата ми и той няма нищо против.”

Кефи ли те?

Показаха първата кола, направена изцяло от пластмаса

Баща заключи дъщеря си в клетка, използвала кучешкия филтър на Snapchat прекалено много