in ,

Обявиха военно положение за “Мъжкия празник”

Нали сме се разбрали, брато – Всеки вторник е мъжки празник. Така ще бъде и тази седмица, когато клуб “Грамофон” отново отваря врати точно в 22:14 часа за най-свежото делнично парти. На него прилично подпийнали джентълмени ще си разказват вицове, ще слушат музика и ще обсъждат селекцията на Петър Хубчев за предстоящите мачове със Словения и Норвегия от Лигата на нациите. Наличието на Цецки също е гарантирано, въпреки характера на събитието.

Но този път организаторите, сред които и група “Скандау”, обявяват военно положение. А причината е всичко друго, но не и размирици – неформалният дрескод ще бъде камуфлаж. Точно така – и ловец съм, и рибар съм и на работата в сряда… сещаш се, нали? Така че взимай на деда ти гумените ботуши, слагай една от онези модерни фланелки със зелени и черни петна и идвай да му отпуснем края.

Любезните домакини отново са се погрижили всеки посетител да се сдобие с извинителни бележки за пред жената и шефа, а също и адресни карти, с които да се прибереш вкъщи приятно наквасен. Освен това ще има и barber от Студио за красота “Налби”, който ще се постарае да те направи с една по-приветлив.

Зад пулта отново ще бъде DJ Mati, който няма слаба песен в плейлиста, а за да може да си казва наздраве с посетителите, рамо ще му удари и Дули от RDMK.

Кефи ли те?

Тренировка за гръб с Том Харди

Създадоха таблет, който се навива на руло