in ,

Днес всички говорят за този гол (ВИДЕО)

Серия А е преродена, брато. Доказват го резултатите, обратите, драматичните мачове и най-вече уникалните попадения. Поредният красавец дойде от двубоя “Сампдория” – “Наполи”, където домакините спечелиха със сензационното 3:0.

А последният гол бе дело на Фабио Куляарела. Ветеранът се разписа с петичка от въздуха, а в последстие кадрите се превърнаха в едни от най-обсъжданите за последните 48 часа.

“Когато видях центрирането, имах по-малко от секунда да реша какво да правя – обясни голмайсторът след двубоя. – Прецених, че ако стрелям с вътрешен фалц, нямаше да уцеля вратата, затова трябваше да пробвам да стрелям с пета и да се надявам на най-доброто. Топката влезе, така че всичко е наред. Дали това е най-красивият ми гол? Не. Може би е в топ 3, но помня, че имам няколко попадения от центъра на терена, така че има доста, от които да се избира. В този мач се представяхме много силно. Винаги така става, че вкарвам красиви попадения срещу моя Наполи. Те знаят, че аз въпреки всичко си оставам техен фен”.

Кефи ли те?

Красотите на България в 600 секунди (ВИДЕО)

Тренировка за гръб с Том Харди