Днес всички говорят за този гол (ВИДЕО)

Днес всички говорят за този гол (ВИДЕО)

Серия А е преродена, брато. Доказват го резултатите, обратите, драматичните мачове и най-вече уникалните попадения. Поредният красавец дойде от двубоя „Сампдория“ – „Наполи“, където домакините спечелиха със сензационното 3:0.

А последният гол бе дело на Фабио Куляарела. Ветеранът се разписа с петичка от въздуха, а в последстие кадрите се превърнаха в едни от най-обсъжданите за последните 48 часа.

“Когато видях центрирането, имах по-малко от секунда да реша какво да правя – обясни голмайсторът след двубоя. – Прецених, че ако стрелям с вътрешен фалц, нямаше да уцеля вратата, затова трябваше да пробвам да стрелям с пета и да се надявам на най-доброто. Топката влезе, така че всичко е наред. Дали това е най-красивият ми гол? Не. Може би е в топ 3, но помня, че имам няколко попадения от центъра на терена, така че има доста, от които да се избира. В този мач се представяхме много силно. Винаги така става, че вкарвам красиви попадения срещу моя Наполи. Те знаят, че аз въпреки всичко си оставам техен фен”.