in , ,

Тъжно! Задава се 12-ти, но и последен сезон на “Теория на Големия взрив”

Феновете на сериала “Теория на Големия взрив” няма да харесат тазия статия, брато. Причината е, че се готвим да съобщим, че се задава 12-ият сезон на култовия комедиен сериал, който обаче ще бъде и последен. Ето, казахме го. Това поне разкриха медиите в САЩ, позовавайки се на съобщение на екипа на продукцията. От септември тръгват на екран новите серии. Финалната, която ще бъде под №279, се очаква да излезе през следващата година.

По този начин “Теория за Големия взрив” се превръща в най-дългия комедиен сериал, изпреварвайки “Бар Наздраве”, който бе 275 серии. През изминалите години Шелдън, Пени и Леонард разбиха рейтингите зад Океана. Средно по 14 млн. души гледаха всеки един епизод в Щатите, а в Австралия друг един милион седеше пред телевизорите, смеейки се на шегите на главните герои.

Иначе сериалът е отличаван с наградата “Еми” 7 пъти (от 46 номинации), които включват четирите награди за водеща мъжка роля на актьора Джим Парсънс за превъплъщението му в образа на Шелдън Купър. Именно героят на Шелдън се превърна в най-популярния персонаж от “Теория на големия взрив” и получи свой собствен сериал (“Младият Шелдън”), в който се разказва за детството на бъдещия физик.

Още по темата: Сериалите, които гледа през 90-те 

Кефи ли те?

Футболен отбор направи екипите си в шарката на килим

Петима писатели и техните любими питиета