in ,

Дрескод футболни фланелки за второто издание на “Мъжкия празник”

Пак е вторник, брато, и пак е мъжки празник. Така е! Жените цял живот празнуват на 8 март, докато ние се чудихме коя дата да си определим, за да се почувстваме като бели хора. Време е да наваксаме. “Мъжкият празник” се превръща в традиция за клуб “Грамофон”. Очакваме да бъде така и занапред – вторник от 22:14 часа във високоуважаването от нас нощно заведение, достойно за посталкохолни делириуми. Хлъц!

Този път има и неформален дрескод – футболни фланелки. Обещаваме да няма хулиганство, а само леки наздравици с тежки питиета. Или обратното, въпрос на гледна точка. Нашата любима футболна тениска е за пране, но ако дойдем с нея, ще ни познаеш по миризмата.

Но въпросът е какво представлява “мъжкия празник”? Много можем да пишем по темата, но трябва да се усети. Ще споменем само, че е свежо, има бирени пръчици, дори яки Цецки, а група “Скандау” също ще е там, но не са обвързани с музикално участие. Не бягат обаче от отговорност, когато стане въпрос за пиенье. Ние също ще наминем, защото сме скромен медиен партньор, но това не е най-важното. Важното е, че си имаме ден от седмицата, в който можем да ударим по две-три до четири бири в свежа компания, да обсъдим последния мач на любимия ни тим и да отидем в сряда на работа със загадъчна усмивка, подсказваща за добре прекарана вечер във вторник. И така до другата седмица по същото време…

 

Кефи ли те?

Перфектното кафене за първа среща

5 много добри гола от уикенда (ВИДЕО)