Перфектното кафене за първа среща

Перфектното кафене за първа среща

Един от най-големите проблеми на всяко брато е да реши къде да заведе мацката, която сваля вече известно време. Когато тя все пак ни реши, че е готова за среща, идва моментът да избереш дали това да е кино, кафене, ресторант или да я натиснеш в колата.

Ние обаче вярваме, че ти не си падаш по баналните неща и ще искаш да я впечатлиш. А за целта трябва да заложиш на нещо нетрадиционно. Тук се намесваме ние. Попаднахме на кафене „My Face“, което е идеалното за целта. Намира се в Пловдив и то в ненормалния квартал „Капана“. Но какво толкова има в това заведение?

Там, брато, ще отпечатат снимка на мацката, с която си излязъл, директно върху кафето. А ако си по-отворен, можеш преди да отидеш там да си направите селфи без да й казваш нищо, а след това да й поднесеш капучиното с въпросната снимка върху него. Няма как да не стигнеш поне до втора база.

Същото могат да направят и върху бисквитка или дори тортичка. А можеш да оставиш десерта за втора среща, ако предвиждаш да има такава. Адресът на заведението е ул. „Христо Дюкмеджиев“ №26. После ще ни благодариш. И да, имат и бира!