in ,

Вече знаем идеалното време за пиене на бира, брато!

Учените ни изумяват с тяхните идеи за изследвания, брато. Ние такива научни трудове имаме десетки, дори стотици. Но не са ни плащали за експериментите, които сме правили със собственото ни тяло. Както и да е. Сега във Великобритания, пивоварите от “Хейд енд Уайлд” поръчаха да бъде изчислено кое е перфектното време за пиене на бира. Балъци!

А изследването показва в събота в 16:48 часа настъпва “биреното време”. Тогава любителите на пазара са свършили онова, което са отложили за уикенда. Може, може… 25% от анкетираните допълват, че предпочитат да утолят жаждата си с халба пиво у дома, а не в кръчмата, тъй като не е впечатлен от селекцията в заведенията.

Ние пък вярваме, че перфектно време за бира няма и всеки път, когато ни остане време да надигнем стъклото, значи сме успяли да създадем идеалния момент. А такъв може да бъде след тежък работен ден, след постигната цел или дори след тежък запой. Така че давай, брато, налей си една висока чаша с руса течност и кажи наздраве на себе си. Наздраве!

Препоръчваме ти още: Танкът, чиято мисия е да ти донесе бира

Кефи ли те?

Тото битката на братоците: седмица 1

Барът, който трябва да посетиш, преди да умреш