in

Как да почувстваш морето, без да ходиш дотам

Лято е, брато, но само на морето. В останалите градове се редуват дъжд, облаци, гръмотевици, вятър, студ, градушка и по някое време слънце. Искаш да си на морето, но или не е дошло време за отпуската, или тя вече е минала в ремонтни дейности. А може и пара да няма, накрая всичко опира до тях все пак. Ние сме тук, за да решим този въпрос и то с много лимитирани средства. Готови сме да ти предложим поне 5 варианта как да усетиш морето, без да ти се налага да пътуваш.

РУСКИ ФУТБОЛИСТ ПОМЛЯ BMW ЗА 250 000 ЛЕВА – ИМАМЕ СНИМКИ

Fish SPA

Нали си виждал по родните курорти онази платена услуга с рибките? Слагаш си краката в един аквариум, а горките животинки се мъчат да не обърнат корем от твоите гъбички. Води се СПА терапия за ходилата ти, въпреки че сме сигурни, че природозащитниците правят и невъзможното, за да спрат този бизнес. Както и да е, за да усетиш морето ти предлагаме да влезеш в първия зоомагазин, който видиш. След това без много да им обясняваш се събуй и си потопи миризлаците за минута-две. После ще дойде охраната и ти ще обясниш каква ти е била идеята с надеждата да те разберат. Можеш само да се надяваш, че ще ти влязат в положение и ще те оставят поне още 5 минути да се радваш на сиромашкото лято.

Мажи се

Преди да излезеш от вас се намажи хубаво със слънцезащитен крем. Ароматът му ще ти напомня за лятото, морето и лъчите. През целия ден ще имаш чувството, че си на курорт, въпреки че в действителност ще си в градския транспорт или дори в офиса. Няма значение, тук целта е друга. Хората могат да те гледат малко странно, но това е защото завиждат на авантюристичния ти дух. Повтори процедурата от сутринта като съблечеш тениска на обществено място. Примерно докато колите са спрели на червен светофар на Орлов мост.

Бос

На морето през по-голямата част от времето си бос. Това е чар, здраве, загрубели пети и отекли прасци. Нема по-добро, честно. За да се почувстваш като на морето без да ходиш до там, трябва да разцъкваш бос. Що да не стигнеш от “Младост” до Централна гара така? Що да не тичаш на жълтите павета бос? Що да не преджапаш некоя локва, когато вали? Само най-големите тарикати ходят боси, демонстрирайки, че могат да стъпкат целия свят. Тва е философия, израстване, мъжество. Ходи бос и на работа, все пак искаш да се почувстваш на морето, където и да си…

УЧАСТВАЙ ВЪВ ФЕНТЪЗИ ЛИГАТА НА БРАТО.БГ, ДАВАМЕ НАГРАДА

Коритото на село

Не е нужно да харчиш стотици левове за вана, брато. На село имаш външа чешма с корито. Запуши канала с парцал, напълни с вода догоре, като оставиш свинския сапун вътре, за да направи пяна като вълните край Балчик, след което положи тяло там. Няма нищо по-хубаво от това космите на краката ти да се движат като водорасли във водата. Верно е, че тая ше е пълна с хлор, така че за твое здраве препоръчваме да не се седиш вътре, докато ти бабичасат пръстите. Не забравяй, че се намираш в коритото на външната чешма, което значи, че ако се изпикаеш, няма течение, дето да го размие.

Пясъчника на детето

Сега е моментът да му купиш, ако още не си. И двамата ще намажете. Докато синкашина или щерката прави кофички в пясъчника, ти седни на едно рибарско столе и топни крачета вътре. Шавай с пръстета, дори си сложи потната биричка в пясъчника. Хубаво да полепнат песъчинките за повече достоверност. Кажи на Цецка и една цаца да ти опържи и ще си чук! Само кажи на детето да не уринира в пясъка, не е гот дори и на плажа.

Чети “Наръчникът на едно брато”

Лятното настроение не е само море, коктейлчета и Цецки без горнища. То може да бъде и под формата на 355 страници хумор. Сигурни сме, че с “Наръчникът на едно брато” доброто настроение и положителните емоции ще бъдат винаги с теб. Написали сме ебати енциклопедията, брато. Можеш да четеш нашето четиво навсякъде и сме сигурни, че ще има човек от противоположния пол, усмелил се да те заговори именно заради книгата. Тя е перфектният другар за лятото. Сега идва при теб с безплатна доставка – ПОРЪЧАЙ!

Кефи ли те?

Тийнейджър играе на Play Station на погребението си

Продавач на лотарийни билети опитал да скрие от пенсионери, че печелят 75,5 млн. долара