in ,

Наздраве! Пием за международния ден на бирата

Отваряме първата бира още по обяд, брато. Днес няма право да пропуснеш да удариш поне едно голямо пиво. Даже си е задължително. Задължително е също така да копираш тази статия и да я пратиш на твоята Цецка. Кажи й, че днес няма да се прибираш, а ако това все пак се случи, имаш желязно алиби – празнуваш международния ден на бирата. Точно така! Освен това искаш от нея да ти подари поне 5 бири така, както ти й купуваш цветя за рождения ден и за 8 март. Все пак това е най-мъжкият празник. Така, както жените се кипрят и излизат на 8 март, така и ние бротоците имаме нужда да се обединяваме около един такъв по-специален ден. Хип-хип!

Бъди сигурен, че по цял свят ще се отбележи подобаващо този празник. А нали ние искаме да сме като Запада и Щатите? Ето шанс да се доближим до тях. Отваряме втора бира, докато пишем статията. Изискват се жертви, мамка му.

Освен това ти подсказваме да си тръгнеш по-рано от работа. И не защото е петък, а защото е международният ден на бирата. Това изисква по-специална подготовка за вечерта. Прибери се, обличи си любимата тениска, смени си дори боксерките с чисти и се обади на аверите да излезете да полеете този прекрасен ден. Ние ще сторим същото! Стига работа, стига ангажименти и проблеми. Отпусни му края, брато, и ти си човек!  А и така показваш уважение към НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БИРАТА! Наздраве!

Още по темата: Отпразнувахме световния ден на бирата с наши читатели и куче, което също пи

Кефи ли те?

Ето какво може да направи мечка със салона на кола (ВИДЕО)

Ако ти се пие уиски, удари едно с тая песен, брато (ВИДЕО)