Наздраве! Пием за международния ден на бирата

Наздраве! Пием за международния ден на бирата

Отваряме първата бира още по обяд, брато. Днес няма право да пропуснеш да удариш поне едно голямо пиво. Даже си е задължително. Задължително е също така да копираш тази статия и да я пратиш на твоята Цецка. Кажи й, че днес няма да се прибираш, а ако това все пак се случи, имаш желязно алиби – празнуваш международния ден на бирата. Точно така! Освен това искаш от нея да ти подари поне 5 бири така, както ти й купуваш цветя за рождения ден и за 8 март. Все пак това е най-мъжкият празник. Така, както жените се кипрят и излизат на 8 март, така и ние бротоците имаме нужда да се обединяваме около един такъв по-специален ден. Хип-хип!

Бъди сигурен, че по цял свят ще се отбележи подобаващо този празник. А нали ние искаме да сме като Запада и Щатите? Ето шанс да се доближим до тях. Отваряме втора бира, докато пишем статията. Изискват се жертви, мамка му.

Освен това ти подсказваме да си тръгнеш по-рано от работа. И не защото е петък, а защото е международният ден на бирата. Това изисква по-специална подготовка за вечерта. Прибери се, обличи си любимата тениска, смени си дори боксерките с чисти и се обади на аверите да излезете да полеете този прекрасен ден. Ние ще сторим същото! Стига работа, стига ангажименти и проблеми. Отпусни му края, брато, и ти си човек!  А и така показваш уважение към НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БИРАТА! Наздраве!

Още по темата: Отпразнувахме световния ден на бирата с наши читатели и куче, което също пи