in ,

Ще пием над 200 марки бира на Пражкия бирфест, ела и ти

Чехите пият повече бира на глава от населението от която и да е друга държава по света. А щом те правят фестивал на пенливото пиво, значи ще е епично, брато. Именно заради това сме длъжни да те поканим на по биричка в Прага. В чешката столица предстои бирфест, за който ще има дълго време да разказваш.

Кога започва? На 10 май и ще продължи до 26-ти същия месец. Ние тръгваме ударна група на 22 май от София и се връщаме на 27 май.

От колко започва купона? Всеки ден по обяд и приключва в полунощ. Достатъчно време, за да се насладиш не само на бирата, но и на организирана богата програма с жива музика, представления, пърформанси и всякакви забавления за малки и големи.

Какво трябва да знам? Малката бира е 0,3 литра, а голямата е половинка. Ако има цял литър, жули! Очаква се да има най-малко 200 марки бира, от които ще можеш да цоцаш с кеф. Освен това, фестивалът се провежда в парка Летна, който е в близост до центъра. Винаги ще можеш да отскочиш за разходка.

Ще поркаме ли бира по път? Разбира се, брато! По време на пътуването ще можеш да пиеш бира от cheshkabira.com. Те ще подарят на всеки по две бири от малки чешки пивоварни. За мезе ще ти предложим нашата книга „Наръчникът на едно брато“ на промоционална цена. Ако все още не си я купил, трябва да знаеш, че разделителят на книгата е… шише бира.

Кефи ли те?

5 песни, които да те надъхат във фитнеса

Дебилен моторист в опит да се обезглави на ЖП бариера (ВИДЕО)