in , ,

Излиза филм, обединяващ сюжетите на други два – “Неуязвимият” и “На парчета”

През януари 2019 година майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан се завръща с изцяло новия, провокативен и завладяващ трилър “Стъкления”, обединяващ сюжетните линии и бележещ кулминацията на два от най-забележителните му и най-успешни оригинални филма – “Неуязвимият” (2000) и “На парчета” (2016), брато.

Следвайки финалните събития от “На парчета”, историята в “Стъкления” проследява Дейвид Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кевин Уендъл Кръмб, Звяра. След поредица от ескалиращи сблъсъци между двамата, сенчестото присъствие на познатия под псевдонима си Стъкления Илайджа Прайс започва да изплува като оркестратор, който знае тайни, критични и за двамата мъже и няма да се поколебае да ги използва.

ХАРЕСАЙ НОВАТА НИ СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК, БРАТО

В ролите на Дейвид Дън и Илайджа Прайс от “Неуязвимият” отново са Брус Уилис и Самюъл Л. Джаксън, а от “На парчета” се присъединяват Джеймс Макавой като Кевин Уендъл Кръмб и множеството самоличности, които живеят в него, и Аня Тейлър-Джой като единствената пленничка, оцеляла от срещата със Звяра.

“Стъкления” идва в кината и IMAX на 18 януари.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Не искаме да спим на възглавница, а върху дупето на Мишел (СНИМКИ)

Незрящ учител прекоси пустиня в Южна Америка за седмица