in

Компания предлага нов вид услуга – падащи звезди по поръчка

Светът се развива с бесни темпове, брато. Докато си изплатил първите две вноски за смарфона, на пазара вече има негова нова версия. А това е само един пример. Сега ще ти дадем и друг. Японска компания се готви да удари пазара с нов вид услуга – подащи звезди по поръчка. Фирмата вече работи по организирането на впечатляващ метеорен дъжд над Хирошима през 2020 г. Идеята е да се привлече вниманието на клиенти от целия свят.

Въпросната компания се казва “ALE” и е със седалище в Токио. Сега там работят по последните приготовления върху проектите си, които включват два микроспътника, които след извеждането им в орбита ще могат да изхвърлят малки топки. Те ще се разграждат при проникването в атмосферата, излъчвайки много силна светлина при влизането си в контакт с молекули въздух. На борда на всеки от спътниците ще има 400 топки, чийто химичен състав се пази в тайна.

Амбициите на компанията обаче излизат далеч извън пределите на Азия. “Вземаме за мишена целия свят, тъй като резервът ни от падащи звезди ще е в космоса и ще може да бъде разпространен навсякъде”, каза говорител на “ALE”.

Кефи ли те?

На вниманието на Спас Русев: 5 треньора, които ще вдигнат “Левски”

Not Safe For Work
Click to view this post

Страстната Dua Lipa (СНИМКИ)