in

Карикатурите от “Левски”, които трябва да си тръгнат ВЕДНАГА

Трагедия и срам – само така може да бъде описано отпадането на “Левски” (София) още в първия квалификационен кръг на Лига Европа от “Вадуц” (Лихтенщайн). Два безобразни мача на международната сцена от сезон 2018/2019 са достатъчни да поискаме няколко човека от “сините” моментално да си ходят – няма смисъл да се мъчат и да мъчат феновете с беззъба, безидейна и негодна игра. Ето го списъка за гонене:

Милош Цветкович

Уникален сръбски слабак, който не бихме дали да ни носи и минерална вода на мачове. Включванията му по дясното крило са жалък опит да се скрие явната му немощ в защита. Явно е гледал какво прави Марсело за Бразилия и “Реал” (Мадрид) и сигурно го може същото, ама на плейстейшън. Топката често прескача Цветкович, забелязали сме, че трудно има сила след 60-та минута да ритне, а като цяло центриранията му са като за мач на подготвителната група – само дете с височина метър и двайсет може да засече с глава негов пас.

В защитен план Цветкович може само да си оправя косата. Направо му предлагаме да стане скараджия некъде в Ниш и да не се занимава с футбол.

Антони Белмонт

Нямаме никаква идея какво прави този анимационен герой в “Левски”. Според нас някой като майка му му е повдигала излишно самочувствието като малък, за да си помисли къдравото момче, че е футболист. Той така и не показва, че знае къде се намира по терена, а за съжаление само с тичане не се получават нещата. Имаме странното чувство, че му се ходи до тоалетна постоянно, понеже все гледа се освободи от топката бързо-бързо и да си ходи. Френската карикатура Белмонт взима към 10 000 евро заплата. Искаме да ги върне до стотинка! Искаме да не стъпва повече в София! Искаме да не се занимава с футбол!

Божидар Митрев

Колкото е мъжкар, толкова не става за вратар на “Левски” (София). Липсват технически качества, липсва ръст, дето може да компенсира понякога качествата. Прецаква мач след мач на “сините”, но все е капитан и все е титуляр. Доста несериозно! Сега уж са му взели заместник – Полачек, който пък в дебюта си точно срещу “Вадуц” в София направи безумна грешка и осра нещата. Кой на кого да е конкуренция за титулярното място на вратата тогава? Накрая ще се нагърби някой редактор от Брато.бг с наднормено тегло да иде и да пази безвъзмездно!

Джорди Гомес

Остарял, изнемощял, блокирал. Испанецът е бледо копие на онова, което беше за Уигън. Винаги сме го харесвали как играе в Англия, но тук е под всякаква критика. Отбор като “Левски” с такава история и с такива цели не може да си позволи да взима приключили футболисти. Българското първенство по футбол не трябва да бунището, където се изхвърлят уморените коне. Имаше 2-3 гола и няколко отигравания през миналия сезон, изправящи на крака, обаче не е достатъчно.

Делио Роси

С големи очаквания пристигна г-н Роси. За съжаление си остана само с тях. Перфектен треньор за отбор, който иска да остане в “А” група. Маестрото на хикса, типично по италиански. Но тук се търси нещо повече!

Този човек взима близо 30 000 евро заплата и трябва решенията му да са перфектни. Г-н Роси изгони сърцати футболисти като Панайотов, Прохазка и Вутов, а остави готовия за пенсия Джорди Гомес. Изпусна момента да намери отбори на Рошу и Белмонт.

От друга страна, оплакват се от него, че подготовките му са прекалено тежки и изморяват отбора – само един факт споменаваме и той е, че един от двигателите в средата на терена за “Левски” – Хали Тиам се контузи на загрявката в първия мач с “Вадуц”. Може и да се случайност, само че отборът ни изглежда изморен, един тичащ Обертан не е достатъчен.

ХЪРВАТИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЗАРАДИ ТАЗИ КРАСАВИЦА

Гледахме внимателно и изказването на Роси след срамното отпадане от тима от Лихтенщайн. Само една дума го описва – дебелокож. Явно обаче България доста му е харесала, надяваме се да не е евтиното пиене и леките жени, щом със зъби и нокти стиска поста. Спас Русев обаче трябва да си влезе в ролята, да признае грешния избор на треньор и да намери човек, готов да върне “Левски” (София) там, където му е мястото.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Хърватия трябваше да стане Световен шампион заради тази прекрасница (СНИМКИ)

От Роналдо се очакват първо пари, а после футбол