in

5 неща, които да направиш след края на Световното по футбол

Мондиалът свърши, брато. Франция е шампион след един месец ожесточени мачове в Русия. “Петлите” си тръгват с купата, Русия е доволна от доброто представяне, а същото важи и за финалиста Хърватия. Ние, феновете, също сме ок, защото имаше яки мачове, залози, спорове, псуване. Ред е да се върнем към нормалния начин на живот. Но какво да правим с толкова много свободно време след края на световното? Ето ти 5 съвета от нас.

Обърни внимание на жената

Звучи твърде хард, брато, но допускаме, че може да е сърдита още от груповата фаза. През последния един месец си изгледал 64 мача, изпил си поне 150 бири, а дори не ни се мисли колко мезе си погълнал. За това време си изпуснал рождения ден на детето и годишнината с Цецка. Време е да се поправиш. Започни с някаква дебилна шега. Например вържи панделка на дистанционното и в церемониален стил го върни на любимата под музикален съпровод. След това без да казваш нищо отиди и измий чиниите. Пак казваме, звучи твърде крайно, но пък ще я изненадаш.

Не обръщай внимание на жената

Така и така е сърдита, дай пък сега да си скапваме лятото. Сигурни сме, че не си ходил на дискотека поне от месец насам покрай тези мачове. Ами и ти душа носиш, братче! Предлагаме ти да отидеш на Pool party – лятото са модерни. И то без да казваш на Цецка. Ти си мъж и няма нужда да се обясняваш като първолак след двойка. Викни приятелите у вас, ударете по 2-3 облака, след което излезте. Като си прибереш по нощите отиди и събуди любимата. Кажи й, че си световен шампион, но по пиене, след това се изповръщай през терасата и се събуди едва, когато е понеделник и тя излиза за работа. До вечерта може и да й е минало.

Натреси се на сватба

Мамка му, веднъж се живее. Ходи ти се на сватба, но никой от твоите авери не се решава на тази крачка. Нормално! Това не значи, че не можеш да купонясваш с шаферки. Лятото много подобни събития се правят на открито, което улеснява задачата. Намери сходен на акъла ти другар, изгледайте филма “Ловци на шаферки”, след което намерете място, където се правят сватби на открито. В перфектния момент трябва само да се внедрите и да изглеждате непринудено.

ЕТО ЗАЩО СУПЕРЗВЕЗДАТА МБАПЕ Е НАЙ-ПЕРСПЕКТИВНИЯТ ФУТБОЛИСТ

Отиди на курс по йога

Звучи крайно, но там ще гледаш женски дупета в стегнати клинчета. Много е вероятно да не е като по филмите, а залата да е пълна с Цецки в напреднала възраст, но това са част от рисковете. Освен това имаш нужда от спорт след един месец заседнал живот. Ще се задъхаш без да си пил бира на екс и ще се препотиш, което не е чак толкова лошо. Освен това ще се запознаеш с нови хора.

Купи си куче

Това звучи напълно нелогично, брато, но само на пръв поглед. Какво е общото между мондиал и домашен любимец? Няма нищо, прав си. Но пък едно куче ще ти запълни ежедневието. Ще се налага да го извеждаш по 3 пъти на ден, да му чистиш белите във вас. Освен това ще иска допълнително внимание, което ще се налага да му отделяш. Затова ако се притесняваш, че ням да има какво да правиш след финала на световното, ние ти даваме топ идеята. Избери каква порода искаш, поръчай ги, а когато дойде го кръсти на любимия ти футболист от мондиала. Ето, сега вече има общо между двете.

Ако всички тия работи ти се струват трудни за правене, имаме още 1 предложение. Едното е промивка на уши и хвалене пред твоята Цецка, че си го направил, за да знае, че оттук насетне я чуваш. До сега е било трудно заради ушната кал, затова си гледал и мачовете без да й обръщаш внимание, докато ти говори.

Кефи ли те?

5 съвета от Марко Матераци как се става световен шампион

“Хърватите играха, французите вкарваха” и още от Туитър за финала на Световното по футбол