in ,

“Ефектът Пепеляшка” – Японската практика за увеличаване на гърдите, но само за 24 часа

Всяка Цецка с малък бюст се е представяла един ден да сложи силикон, брато. А много такива вече са изпълнили целта си, съдейки по гледките, които ни се откриват през летните горещи дни.

В Япония, страната на изгряващото слънце, не е по-различно. Там дори предлагат процедура за уголемяване на бюста за 24 часа. Нарича се “Пепеляшка”, защото в 00:00 часа отново спадат цицките.

Услугата се предлага от 2012 година насам и струва под 50 долара. Въпросната клиника в Токио предлага на своите клиенти възможността за онези, които още не са готови да отидат под ножа на хирурга,  все пак са опитат какво е да ходят с великолепен бюст. Но само за 24 часа.

Вместо импланти и друг силикон в млечните жлези клиентът се инжектира с физиологичен разтвор на Рингер, т.е. смес от вода, млечна киселина и електролити. Това вещество е близко до състава на течностите в човешкото тяло, поради което неговото приложение е безвредно и често се използва в медицината за лечение на пациенти, страдащи от дехидратация или загуба на кръв. Смята се, че такава процедура редовно си правят знаменитости за някои обществени прояви, сред които Майли Сайръс и Кендъл Дженър.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Закуска с Тифани (СНИМКИ)

Ето защо суперзвездата Мбапе е най-перспективният футболист в света