in , ,

Иван Драго се завръща в “Крийд 2” (ТРЕЙЛЪР)

Този ноември ще станеш свидетел на една история за смисъла на борбата, но не само на боксовия ринг, а и извън него, брато. Един от най-емблематичните образи на носителя на награда „Златен глобус“ и номиниран за „Оскар“ Силвестър Сталоун се завръща с още по-авторитетно и вдъхновяващо присъствие. А звездата от първия филм, посветен на сина на легендата Аполо Крийд – Майкъл Б. Джордан, отново ще пресъздаде спортната злоба, типична за всеки шампион, която обаче се превръща в яростна жажда за справедливост и почитане на семейната история.

Харесай новата ни страница във фейсбук, брато

Противопоставянето ще бъде между Адонис Крийд и Роки срещу Иван Драго (Долф Лундгрен). Епично, а? Ако си гледал поредиците на Роки ще си наясно, че именно съветската машина Драго уби бащата на Адонис – легендата Аполо Крийд.

“Крийд 2” носи силно послание за корените на всеки от нас и дава една различна посока, чието начало е поставено на боксовия ринг, но излиза от него, за да обхване личния свят на героите и да го разтърси из основи.

Филмът представя развитието на култовата сага Роки и е втората част на супер успешния и изключително обичан хит от 2015 година – “Крийд: Сърце на шампион”, който спечели повече от 170 млн. долара в световния бокс офис. Райън Куглър (“Черната пантера”), който режисира първия филм, се завръща в “Крийд 2” като изпълнителен продуцент. Режисьор на новата част от филмовата поредица е Стивън Кейпъл Джуниър.

“Крийд 2” ще превземе киноекраните на 23 ноември.

Кефи ли те?

Нашите прогнози за четирите мача от Световното днес, брато

Мъж в инвалидна количка мачка бабки (ВИДЕО)