in

Нашите прогнози за четирите мача от Световното днес, брато

Изключително интересни мачове има и днес от Русия 2018. Мондиалът започва третото и последно завъртане от груповата фаза, като има някои доста големи въпросителни покрай тая работа. Един от най-големите е дали ще спечелиш някои и друг лев, както ние се опитваме. Лятото е тук, макар и с доста шибано време, требват кинти за море и за твоята Цецка. Ето как ги виждаме нещата:

Саудитска Арабия – Египет

Безсмислен мач и за двата отбора. Арабеските обаче са докачливи на чест, прогнозираме, че ще се изколят в тоя мач. Прогнозираме да има картони, брато – над 4. Гол/ гол и равен резултат също са добри прогнози. Би требвало да пуснат и резерви, спукана топка е последната ни прогноза. Ако сме на местото на тоя Салах, бихме играли на плейстейшън цел ден, вместо да се мъчим с тия негодници от националната гарнитура. Големи ръбове има, честно.

5 ЯКИ МОМЕНТА НА МАЧА ПОЛША – КОЛУМБИЯ

Уругвай – Русия

Мач за първото място в групата при условие, че и двата състава продължават напред. Прогнозираме да има над 2,5 гола, защото отборите ще играят освободено. За тяхно съжаление сметките ще са на заден план, понеже съперниците им на 1/8-финалите са по всяка вероятност Португалия и Испания. Там обаче Иран може да обърка сметките на Португалия, ако стане някакво чудо.

Иран – Португалия

Ще е тегаво на Роналдо и компания, защото иранците са ръгачи от класа. Ще има вдигнати във въздуха и строшени капачки. Виждаме картони, виждаме под 2,5 гола, виждаме първо полувреме равен. Може и да грешим, разбира се. Кой не греши, мама му стара? Гол по всяко време на Роналдо е най-сигурният залог, кво да правиш… Все пак при победа на Иран португалчетата ще трябва да стегнат багажа за вкъщи.

Испания – Мароко

Не знаем защо Мароко излиза в този мач, след като няма никакъв смисъл. От два мача те имат нула точки, повтаряме, нула точки. Немат гол, освен един в собствената врата, което ги прави истински злетаци. Испанците са с 4 точки в групата, колкото имат и Португалия, тези два мача могат да пренаредят нещата. Мароко следва да излезе с резервите, иначе тия момчета за кво са ходили до Русия? Нека се изпотят поне по един път…

Кефи ли те?

Съветите на The Fitness Chef: Прасци като за мондиал

Иван Драго се завръща в “Крийд 2” (ТРЕЙЛЪР)