in

Списък на евентуалните заместници на Сър Алекс в Юнайтед

Сър Алекс Фъргюсън се пенсионира след края на сезона. Това съобщи лично мениджърът пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед. Понеже и ние сме заклети фенове на „червените дяволи“ се притеснихме кой ще замести гениалния шотландец на треньорския пост, решихме да изпратим няколко кандидатури на ръководството на тима.

Първият в списъка е Костадин Ангелов – Лаптопа. Бившият треньор на Видима, Ботев (Пд) и Пирин (Бл) обещава да разузнава съперниците на Юнайтед с новия си таблет, тъй като лаптопите вече не са на мода. Ангелов носи и на бой. Само преди няколко дни той яде пердах от мутра на “Титан” насред “Българска армия” по време на мач на ЦСКА. Не е малко, к’во?!

Безработният Стойчо Младенов също е навит за заместник на Съра. Тройчо обещава да скочи на местното БФС и да обявява “небесно синя директива”, ако Манчестър Сити спечели два поредни мача. На “Олд Трафорд” обаче се дърпат, тъй като се притесняват дали ще могат да смoгнат с анцузи на Стойчо.

Освободеният от Левски Илиан Илиев също поглежда към треньорския пост в Юнайтед. Джуджето е готово да поеме тима веднага, като условието му е само едно – три незабавни трансфера на играчи от Берое в Юнайтед. Единственото притеснение на феновете на Манчестър са свързани с огромното напрежение, което може да повлияе лошо на Илиан Илиев.

Не такава е ситуацията при Емил Велев. Кокала тръгва с първия локомотив за Англия, ако го получи покана за работа. Кокала няма да цепи басма на никого и обещава да каже директно в очите на почти сигурния нов мениджър на Челси – Жозе Моуриньо “Ти си па много убав” на чист английски “ю ар вери найс”.

В списъка с евентуалните нови треньори попада и Вили Вуцов. Треньорът на Славия ще се закълне пред ръководството на Юнайтед, че никога през живота си не е виждал фиш от Еврофутбол, камп ли да знае как се попълва. Вили се зарича, че няма да ляга на тамошното Ботев (Враца) – Норич, което не е никак малко.

Георги Иванов също се облизва за поста на Фъргюсън. В щаба на Юнайтед обаче се почесват, тъй като не знаят колко е автентична дипломата на Гонзо от Габровския университет. Тапия за треньор на новия шампион на Англия обаче има Димитър Пенев. Чичо Пенчо е готов да работи за тима без пари, тъй като те играят с червени екипи, както любимия му ЦСКА. Единственото притеснение на Пенев е, че трудно ще бъде разбран на Острова, а и Антония Близнакова я няма. Подобна е ситуацията и с Христо Стоичков. Камата е “ту партс” за Юнайтед, тъй като иска за пресаташе да му бъде доведен Путко Мафани. Христо Йовов също чака ред. Бижутера спира с футбола след края на сезона в Левски и ще има свободно време за Юнайтед. Христо ще си затваря очите в трудните моменти, а когато наближат изборите за кмет на Манчестър, обещава да се кандидатира, а при победа ще съчетава и двата поста.

Последен в списъка, но не и по важност е Митко Джоров. Специалистът обещава, че ще си купи специална прима карта, с която да комуникира с журналистите, на които ще отделя повече време, отколкото на своето семейство.

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да приема още CV-та. А ти какво чакаш? Нали играеш “Football manager”? Това май стига…

Кефи ли те?

Какви книги четат футболистите в Англия?

Снимат нов филм „Междузвездни войни”. Ние имаме сценарий