in

Най-яките фестивали, които да посетиш през лятото

Лятото е време за купон, брато, а ние не откриваме студената бира с това прозрение. А когато слънцето започне да напича яко, ние се оглеждаме за някой готин музикален фестивал. Знаем, че там ще има доста луди фенки, които подскачат в ритъма на музиката. А с тях подскачат и… айде няма да изпростяваме. Алкохолът се пие като вода, а дрехите падат сами. От нас да си знаеш – Цецките се отпускат и са двойно по-разкрепостени за свалки на подобни места. Само казваме.

За съжаление, големите събития се случват извън пределите на България. А един уикенд на Слънчака никога не стига. Едно време имахме Spirit of Burgas, но го закриха. Всичко яко закриха в тази държава, мамка му. Даже и дъвките Turbo вече ги няма. Един от близките до нас големи фестивали е EXIT в Сърбия, който е цели 4 дни, с продължение на плажа в Черна гора. В Гърция също се провеждат няколко фестивала. През полседните години, още преди старта на летния сезон, всички се тагват от Халкидики. Ultra Music Festival вече стигна и до Европа. Правят го в Сплит, Хърватска. Другият вариант е Румъния, където има няколко големи фестивала като Sunwaves, Summer Well и UNTOLD. Последният се провежда в Клуж-Напока, втори по големина град в Румъния и е център на областта Трансилвания. Намира се на около 700 км от София. Основната сцена е на стадион “Клуж Арена”, а в пространството около него е разположен целият фестивален комплекс, включващ още сцени, атракции, пяна парти, къмпинг и павилиони за храна.

Шоуто продължава цели 4 фестивални дни и нощи между 2 и 6 август. През 2015 е обявен за “Най-добър фестивал на европейските музикални награди”. Тази година ще можеш да се насладиш на лайв изпълненията на The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, BONOBO и други. Диджеите, които ще се изявят на основната сцена, са Hardwell, Afrojack, Armin Van Buuren, Diplo, Kygo, Tiesto, Fedde Le Grand… Galaxy Stage пък е ъндърграунд сцената, на която ще пускат имена като Solomun, Jamie Jones, Nina Kraviz, Loco Dice, Pan-Pot и други.

Уникалната концепция е вдъхновена от традиционните румънски приказки и градът се превръща в магическо царство. По-интересното е, че в интернет пространството напоследък циркулира един ивент, който събира българска група за посещение на фестивала и ни приканва да се запишем. Организаторите от Tripsy Club гарантират незабравимо приключение и дори имат игра с награда двоен пас. Ние сме много навити да се пуснем, защото усещаме, когато се заформя нещо яко. Ако и на теб ти се ходи на трип с готини хора, просто си вземете доброто настроение и се запиши, за да не ви разказват после.

Кефи ли те?

10-годишният Пеле: „Не плачи, татко, ще спечеля световното за теб“

Not Safe For Work
Click to view this post

Намерихме си гадже за лятото