in ,

Фелацио от матрьошка скандализира Русия

В руските социални мрежи се развихри истински дебат по повод сувенирна матрьошка, която един от потребителите снимал и след това качил в интернет, брато. Става въпрос за класическата дървена играчка, която всеки чужденец задължително си купува. Само че тази изобразява футболен съдия, който надува свирка. Според руските фенове, а и според нас, свирката подозрително напомня на чисто фелацио.

По думите на автора на снимката похотливата матрьошка е снимана в сувенирен магазин на летището в Казан, предаде агенция ТАСС. В столицата на Татарстан ще се играят мачове от световното през това лято, а продавачите от сувенирия магазин дори обещали да подарят по една матрьошка на всички футболисти, които пристигнат в Казан за мачовете. На стадиона в града със сигурност ще излязат играчи от Иран, Испания, Франция, Австралия, Южна Корея, Германия, Полша и Колумбия. Ще се изиграе и един четвъртфинал.

Свирката предизвика веднага и куп шеги главно по адрес на руския национален отбор. Според някои действията на матрьошката просто предсказват какво ще бъде представянето на “сборная” на домакинското си световно. Демек, ще продухат плика, както казват в Свищов.

Кефи ли те?

Чорапите увеличават шанса за оргазъм

Това видео ще ти оправи настроението: Цецка надпи мъж с бира, той припадна