in ,

Чорапите увеличават шанса за оргазъм

Доказаха го, брато! Чорапите помагат при оргазмите. Но това не важи за нас, братоците, а за Цецките. Според учени от Холандия, колкото по-топло им е на жените на краката, толкова по-горещо става между тях. А кои сме ние, че да спорим с умните глави от ниската земя? Купувай едни шушони на твоята любима или просто помоли баба ти да й оплете едни.

А Според проучване на университета в Грьонинген в 80% от случаите жените стигат до оргазъм, когато не са боси.  Учените предупреждават обаче, че трябва да се внимава с чорапите, да не се прекалява с носенето им, тъй като могат да предизвикат гъбични инфекции, но това е друга тема.

Учените обръщат внимание на факта, че същите жени, при равни условия, имат съвсем различно усещане, когато са боси. Оказва се, че високата температура на краката позволява на жената да се чувства възможно най-уютно под завивките. И в тази ситуация, вероятността от оргазъм, разбира се, се увеличава.

Но ако искаш да си сигурен, че изобщо ще има секс, брато, най-добре самият ти си свали чорапите, когато започва същинската работа. Първо, защото могат да миришат, и второ -жените не ги харесват. Особено, ако са подарък от мама…

Кефи ли те?

Twitter след финала: Само ризата на Данчо Лечков бе по-скандална от Кариуис

Фелацио от матрьошка скандализира Русия