in

3 евтини екстри за по-уютно прекарване вкъщи

Първото, което искаме да подчертаем дебело, брато, е, че ние не сме WS Teleshop. Не сме и OLX и нямаме никакво намерение да правим кинти с тази публикация. Единственото, което целим, е да ти покажем едни яки джаджи, с които прекарването ти вкъщи ще стане още по-приятно.

Дори не знаем въпросните неща къде се продават, но сме почти сигурни, че го има в онзи арабския сайт за джунджурии, където всичко е в пъти по-евтино. А да си останеш у дома понякога е изкуство. Сипваш си вино, пускаш си приятна музика и се наслаждаваш на тишината. Няма кой да те бутне, няма кой да те засече с колата и след това да те напсува. Човек има нужда и от такава почивка. Ето няколко екстри, които самите ние нямаме, но бихме желали да се сдобием с тях.

Табла за вана

 Можеш да ни наречеш джендър, но това изглежда уникално, брато. Слагаш си “Наръчникът на едно брато”, сипваш си с ръб вино, бира или ром с кола и си изключваш телефона. А кирта ти бавно се свлича от тялото и се отаява на дъното на ваната. За целта обаче ти трябва и вана, така е. Но пък си е класа!

Подвижен бар

Всяко уважаващо себе си брато трябва да има нещо такова. Само го погледни. Изглежда като Ферари на колелца. С една такава количка увеличаваш с поне 30% шансовете да свалиш Цецката, която е дошла у вас да гледате филм. Сигурни сме, че чичо Чарли (Шийн) има по една такава във всяка стая.

Още една табла

Край на болките в гърба, край на изкривените пози. Сега вече наистина звучим като онзи Гюнтер от WS Teleshop, но пак казваме, че не сме. Таблата обаче си я бива, поне на снимката, която виждаш. Настаняваш се удобно в леглото или на дивана, а малкият ти приятел (пенисът ти) ще може да диша по-спокойно, без да прегрява.

Бонус

Ако си фен на сериала “Как се запознах с майка ви”, брато, ще ни схванеш мисълта. Сигурни сме обаче, че с тази пижама и с количката по-горе, не ти е нужно да си си рязал ноктите и да си се епилирал, за да боднеш. Капиш?

Кефи ли те?

Зрелищни каскади показва вторият трейлър на “Мисията невъзможна: Разпад”

Not Safe For Work
Click to view this post

Пу за нас Тейлър