in , ,

Зрелищни каскади показва вторият трейлър на “Мисията невъзможна: Разпад”

Динамика, поразяващ екшън, зрелищна надпревара с времето и смъртоносни обстоятелства, браато. Това виждат зрителите в новия трейлър на “Мисията невъзможна: Разпад” – най-новата част от една от най-вълнуващите и неостаряващи филмови поредици. Супершпионинът Итън Хънт (Том Круз) отново ще се сблъска с разтърсващи предизвикателства, за да предотврати надвисналата над света ядрена заплаха. А лошите идеи, провалените планове и малкото доверени хора допълнително усложняват ситуацията и правят мисията да изглежда наистина невъзможна.

ХАРЕСАЙ НОВАТА СТРАНИЦА НА BRATO.BG във ФЕЙСБУК

Скокове от прозорци и покриви на сгради, сблъсъци с хеликоптери и всевъзможни опасни каскади, изпълнени от самия Том Круз, съпътстват героя му Итън Хънт и неговия екип от Агенцията за невъзможни мисии (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс). На карта са заложени много неща и грешките този път не са в списъка с намеренията на Хънт. Вторият трейлър на Мисията невъзможна: Разпад подарява високи нива на адреналин и усещане за неочакван обрат във всеки кадър.

Невероятното развитие на сюжета се дължи и на блестящото дамско присъствие в лицето на Ребека Фъргюсън (“Най-великият шоумен”, “Снежният човек”) и Мишел Монахан (“Първичен код”). Режисьор на филма е Кристофър МакКуори, който е и сценарист, наравно с Дилан Късман, и продуцент заедно с Том Круз, Джейк Майърс и Дж. Дж. Ейбрамс.

“Мисията невъзможна: Разпад” превзема киноекраните на 27 юли на 3D и IMAX 3D.

Кефи ли те?

Публичен дом надъха хокеисти преди финал с обещание за луд купон

3 евтини екстри за по-уютно прекарване вкъщи