in

Учат Меси и компания как да свалят рускини на Мондиала

Ценен урок получиха играчите и треньорите от националния отбор на Аржентина. Но той не бе тактически и няма нищо общо с любимата на милиони игра. Участниците на световното първенство се сдобиха с наръчник от футболната федерация на “гаучосите”, в който има ценни насоки как да се държат в страната домакин Русия.

А една от главите носи заглавието “Как да свалим руско момиче”. Един от първите съвети е да не се прибързват с разговорите и намеците за секс. Това ние сме го писали в “Наръчникът на едно брато”, но кой да ни пита.

“Руските момичета не знаят нищо за Аржентина и културата ни, повечето от тях дори не са чували името на държавата”, се казва в част от скандалния текст.

Малко, след като се разпространи снимка със скандалното четиво, федерацията иззе наръчниците, за да премахне въпросната част.

Не е изключено предвид отсъствието от големия форум, лично част от нашите национали да са се заели със задачата да напишат това четиво със съвети от първа ръка. Най-дейни от “лъвовете” били Валери Божинов и Ники Михайлов, които зарили “гаучосите” с важни насоки.

Кефи ли те?

Какво да правиш, когато тя е в цикъл

Подадоха сигнал за домашно насилие, а се оказа скандал между папагал и стопанин