in ,

Яко!Яко! Смех!Смех! WTFWTF ПлачаПлача

Какво да правиш, когато тя е в цикъл

Това е един от проблемите на всяко истинско брато, за който обаче не се пише нищо. Има някакви неписани закони, но никой не смее да ги изрече на глас, камо ли да го формулира смислено и да го сложи между две корици. А не следва да е така, защото всеки един от нас е трябвало да издържа жена в цикъл, без значение дали тя е била негова приятелка или не. В магазина, в градския транспорт, на улицата, в работата – сблъскваш се с някоя в такъв период и това не води до нищо добро.

Най-лошото, разбира се, е, когато се будиш и заспиваш до Цецка в цикъл. Тогава много неща се променят, брато, а сексът е най-малкото. Тогава самият ти трябва да промениш някои свои навици, за да се съхраниш във вида, в който си свикнал да се гледаш в огледалото. Именно затова решихме да ти дадем няколко ценни съвета какво да правиш, когато тя изхвърля червените пехотинци или й предстои такова мероприятие.

Ще се опитаме да започнем позитивно – има две неща, които реално би трябвало да ти харесват, брато. Първото е, че цомбите й започват да стават необичайно големи. Поне с 10 до 20 процента по-големи от обикновено. Това, няма спор, е явление, което е създадено от природата, за да те омилостиви и да замъгли бдителността ти пред дебнещата опасност. Но все пак си е приятно. Мачкай, докато можеш, машинка! Второто, за което не винаги може да се каже, че е позитивно – прави
й се секс постоянно, когато червената армия ще идва скоро. В първия момент ще си кажеш защо пък това да може да е проблем. Веднага ще ти дадем една картинка, която да разиграе въображението ти – прибираш се смазан от работа, вторник е, около 21:30 часа, сваляш палтото, отиваш да си измиеш ръцете и тя те чака там, търсеща и готова. Ти анализираш ситуацията и осъзнаваш, че след 15 минути трябва да си пред телевизора и да гледаш Барселона. Какво ще направиш? Не искаме да те подценяваме, затова знаем, че 15 минути няма да ти стигнат, дори да започнеш директно от същинската част. Дотук бяхме с увертюрата.

Държим да знаеш признаците, по които ще познаеш, че цикълът дебне да дойде. Ето ги:

1. Настроенията й започват да се сменят през 2 минути, без да има видима причина за това.
2. Става по-шумна, по-нервна и постоянно блъска и удря нещо вкъщи, дано не и теб.
3. Пресолява манджите, буквално – това си е адски дразнещо, особено ако си свикнал на добра и изискана кухня от шкембе и шопска.
4. Цецка става гладна, МНОГО ГЛАДНА! – това няма как да не си го видял, ето защо трябва да внимаваш какво оставяш неизядено, защото може да не го намериш; забраняваме ти да разпръскваш черна отрова, това са тъпи експерименти.
5. Отключва се синдромът „Мразя всички и всичко” – много опасен признак, който видиш ли, значи може и вече да е потекло, дори без тя да е разбрала.

Никога няма верен отговор на въпросите какво да правиш и какво да не правиш, когато ще й идва, или й е дошло. Винаги можеш да получиш шамар или още по-лошо – двучасов скандал, ако кажеш нещо, или ако не кажеш нищо. Абе, преебан си още ден преди на нея да почне да й тече карбуратора. Но все пак има няколко правила, които е хубаво да имаш предвид.

Без никакви шеги

Първото и най-важно, което следва да знаеш, е, че щом тя страда, и ти трябва да страдаш. Това е закон и в 99% от случаите жените ще го потвърдят, но само в женска компания. Затова една седмица ще трябва да се стърпиш и да не й четеш нищо от сайта на Brato.bg, а още по-малко от „Наръчникът на едно брато”. Не й разказвай вицове, не й споделяй яки истории от работата.

Не я питай защо е нервна

Може би трябваше да започнем с това, брато. Много е важно да не задаваш този въпрос. Направиш ли го, ще ти се стори тесен светът. Това е като да ти се нахвърлят едновременно Дженаро Гатузо, Вини Джоунс, кучето от Том и Джери и братята Миневи. Казваме ти, не питай защо е нервна и като цяло бъди обран с въпросите и репликите. Ако все пак го направиш, ще ти се наложи да изслушаш продължителна лекция за действията на менструацията, нейната функция в женския организъм и влиянието й върху жената.

Отношение му е майката

Никога не спори с нея. За нищо на света. „Но не се и съгласявай!” – това идва от нейната уста, директно допълнение на нашия плах опит да кажем какво мислим по темата. Недей да си променяш решението – каквото си казал, това е, усети ли Цецка слабост, става още по-зле. Може да те изяде. И то не в оня приятния смисъл. Трябва да си твърд и добронамерен.

Има още съвети в “Наръчникът на едно брато”

Препоръчваме ти още: Как да лижеш качествено 

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Имаме си нова лична лекарка, казва се Ялиша

Учат Меси и компания как да свалят рускини на Мондиала