in

Бизнесмен инсталира заглушител за пътни камери и всеки път показва среден пръст

Много силна история имаме, брато. А тя дори не е от България, колкото и да ти звучи изненадващо. Става въпрос за един джентълмен от Англия. 67-годишният бизнесмен Тимъти Хил инсталира на своя Range Rover заглушител за камери и радари на своя автомобил, силно убеден, че повече няма да му се налага да плаща тлъсти фишове и актове.

Нещо повече – изисканият мъж дори показва среден пръст всеки път, когато мине с превишена скорост край подобен уред с ясното съзнание, че няма шанс да бъде спипан.

Камерата на полицията отбеляза, че само през декември Хил е управлявал три пъти своя автомобил в нарушиение на магистрала А19 близо до Ишингволд, Тирск и Краторн. И всеки път е показал любимия си жест с пръстите.

Но действията бяха забелязани от местната полиция, която установи и регистрационния му номер. След това го последваха до къщата му в Йоркшир, а след като непослушният шегаджия ги забеляза, се опита да изхвърли джаджата в близката до къщата река.

В крайна сметка британският съд осъди Хил на 8 месеца лишаване от свобода и отне правата да шофира за една година. Какво да ти кажем, брато – закони и закони.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Елинчето е много коварна мацка

Баща извади зъб на сина си с арбалет