in ,

В оргия, в БДЖ и още идеи как да намериш нови приятели

Гониш трийсетака и вече започваш да осъзнаваш, че кучето ти никога няма да те подкрепи словесно за поредната изневяра или поредното напиване. По телефона все така никой не звъни в петък за банкет, а на рождените ти дни се чудиш дали да напълниш ваната с гореща вода и да си разрежеш вените или просто да скочиш през прозореца… После се сещаш, че поради липсата на приятели, даже няма да има кой да изяде вареното жито и се отказваш. Кофти! Пускаме сълза!

Като деца най-лесното беше да намерим нови приятели, брато. Сега обаче това е доста трудно – зает си с работа, задачи, а твоите връстници се женят, раждат им се деца и хич не им е до теб. Знаеш, че е така. Ние обаче се напънахме доста и ти представяме няколко идеи как да завържеш нови приятелства. Не с пари, с хора се живее в този жесток свят, брато.

В оргия

Сексът сближава, знаеш. А в днешно време оргиите са нещо нормално. Правят се преди дискотека, след дискотека, по време на дискотека. Влизаш в калабалъка, записваш 3 точки и излизаш. Понякога дори може да се наложи да използваш презерватива на този, който е бил преди теб. Това вече те прави нещо повече от баджанак с въпросния пич. Прави ви братя по шпага. Седнете след секса, направете разбор, не бързай да си ходиш. Животът ни е научил, че в подобни ситуации се раждат приятелства доживот. Как да си намериш оргия? Дири обяви в нета, намери най-долните заведения, информацията е публична. Търси и ще намериш, извратенячето ни.

КАНИМ ТЕ НА БИРФЕСТ, БРАТО! ЩЕ Е ЗВЕЗДНО!

На сбирка на анонимните алкохолици

“Здравейте, аз съм едно брато, което има проблем с алкохола!”. С тази реплика ще започнеш, а с “Наздраве” подозираме, че ще завършиш. На тия сбирки със сигурност ще си намериш добри приятели, с които първо ще се отричате от алкохола, като от дявола по време на кръщене в църква, но след това ще скъсате синджира и дружно ще се наквасите безпаметно. На такива сбирки ходят и Цецки, които посръбват по бидон вино седмично, така че можеш и да топнеш чушлето. Обе, обе, дай му! Ако мислиш, че не си за подобна сбирка, прочети страница 153 от “Наръчникът на едно брато”. Там сме изброили признаците, според които прекаляваш с пиячката. Отговаряш ли на поне три от тях, няма какво да го мислиш. Важното е, че алкохолът наистина сближава и сбирката на анонимните алкохолици е доказателството. И да поздравиш всички авери там. Чин-чин!

В БДЖ

Летните ваканции и отпуски наближават, брато. Ако си решил да ходиш на море с БДЖ, то трябва да се запасиш с търпение. Това предизвикателство отнема между 8 и 10 часа, но си има и своите предимства. Не са много, да, ама има. Предвид факта, че няма да шофираш влака, можеш да почерпиш душата си с една бутилка мента. Обаче алкохолът не е нищо, ако не е споделен! А вагоните на родните влакове са пълни с жадни гърла с история. Огледай се и намери с поглед човек, когото надушваш като сродна душа. Отиди при него и го погледни в очите без да мигаш. Налей му тихо зелената течност в пластмасова чаша и го попитай как е. Кажете си “Наздраве” и си поплачете заедно. Важното е да не го докосваш, не търсиш гадже, а просто приятел.

 

Във Фейсбук

Най-слабото предложение, защото има риск да те помислят за обратен, ако решиш да връзваш нови приятелства с мъже. Внимавай с подобра на реплики и думи. Бъди елегантно грамотен и не толкова досаден, колкото можеш. Говори на “брато”, разрешаваме ти. Ако е от нашите, ще сте комбина много скоро. Наздраве за истинските пичове! Все пак, ако искаш някого за приятел, не е задължително да му пишеш коментари под всяка снимка и да му лайкваш всяка снимка. Преструвките са вятър работа, а и помни – НЕ СИ ОБРАТЕН, ВНИМАВАЙ КВО ПРАВИШ!

 

Разкривай себе си

Със сигурност има хора, дето общуват с теб – на оперативки в офиса, в автобус 305, на будката за вестници, в супермаркета. Използвай това време, за да се разговориш. Използвай това време за себе си. Разкривай многопластовата си душа. Разкривай емоции, случки, умения.

-Може ли да мина, господине, тук е моята спирка?
-Може. Веднъж аз се минах, че дадох пари назаем, но на вас ще дам, ако си станем приятели. Пич съм, пия до насиране.

Малко е тъпо, но все от някъде се започва.

-Здравейте, с карта или в брой ще платите?
-Здравейте. В брой. На карти само играя и съм много добър. Терца и 50.

Важното е да ги шокираш, важното е да споделяш. Истинските хора сами ще те намерят. На оперативка в офиса пък можеш да разкриеш част от проблемите си. Как се карате с вашите, защото си оставяш чорапите прави до вратата, защото не миеш чиниите… Поискай съвет за гаджето от шефа. Той дава пари, значи може да дава и съвети как да запазите връзката си.

 

Кефи ли те?

Излезе нов трейлър на “Соло: История от Междузвездни войни”

Not Safe For Work
Click to view this post

А ти каква мръсница си…