in

Най-добрият криминален сериал, който сме гледали (ВИДЕО)

Препоръчай филм, препоръчай сериал, препоръчай шампоан за обем – в първите две сме експерти, третото не е за нас, понеже усещаме, че скоро ще сме като Данчо Лечков.

Но какво са нашите тегоби пред голямото изкуство? Нищо. Зеро! Плавен преход явно не можем да направим към темата на статията, затова ще ти кажем направо, че тези дни изгледахме и последния четвърти сезон на един брутално силен криминален сериал. Той е… Неговото име е… “Bron/Broen”, на английски – “The Bridge”. Препоръчваме го с две ръце на хората, които искат да се натоварят с милене и драма, след последната му серия ние се чувстваме малко по-умни и ще се вглеждаме повече в детайлите. Взаимовръзките са страшно сложни, образите са също доста, а конфликтите са толкова завързани, че свят ще ти се завие, брато. Динамиката е движещата сила.

ВИЖ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СТРАННИ ДУЕТИ СЛЕД ТОЗИ НА СЛАВИ И КРИСКО

Сериалът “Мостът” е шведско-датска продукция. Езикът им ще ти се стори странен първоначално, но като ухото свикне, ще е песен.

Сюжетът следва неотлъчно полицаи от Швеция и Дания. Най-добрите следователи, които не са нито идеални хора в отношенията си с другите, нито идеално изглеждащи, обаче актьорската играе е божествена. Вярваш им, че историята е точно такава, че лицата им са точно за онзи свят, че измисленото е истина, че иначе не може…  Страхуваме се да не ти издадем повече от филма, затова си го намери и го гледай. Определено това е най-добрата кримка в серии!

Кефи ли те?

Създадоха топка за “въздушен футбол”

Not Safe For Work
Click to view this post

Гимнастичката с най-голямото дупе (ВИДЕО)